JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
5.8.2021 15.00

Ugin uimahallissa yhä ajanva­raus­jär­jes­telmä

Uu­den­kau­pun­gin ui­ma­hal­lin toi­min­ta käyn­nis­tyi elo­kuun alus­sa eri­kois­jär­jes­te­lyin kak­si viik­koa nor­maa­lia ai­em­min ja ra­ja­tuin au­ki­o­lo­a­join. Ke­sä­tau­on ai­ka­na on teh­ty pe­rus­huol­to­työt ei­kä mi­tään suu­rem­pia re­mont­te­ja ole ol­lut. En­nen avaa­mis­ta jär­jes­tet­tiin pe­rin­tei­ses­ti hen­ki­lö­kun­nal­le en­si­a­pu- ja ve­si­pe­las­tus­kou­lu­tus.

Vie­lä ke­sän su­lun al­ka­es­sa oli vah­va us­ko, et­tä kau­si pääs­tään aloit­ta­maan nor­maa­lis­ti, mut­ta toi­sin kävi. Var­si­nais-Suo­mi on siir­ty­nyt jäl­leen le­vi­ä­mis­vai­hee­seen ja tätä en­na­koi­tiin jo vii­me vii­kol­la, jo­ten kau­si jou­dut­tiin aloit­ta­maan jo ke­vääl­lä tu­tuk­si tul­leen ajan­va­raus­jär­jes­tel­män kans­sa.

– Mei­dän vas­tuul­lam­me on huo­leh­tia, et­tä kah­den met­rin tur­va­vä­liä on to­si­a­si­al­li­ses­ti mah­dol­lis­ta pi­tää ja tämä taa­taan vain asi­a­kas­mää­riä ra­jaa­mal­la, Uu­den­kau­pun­gin lii­kun­ta­pal­ve­lu­jen vas­taa­va Hei­di Vuo­ri to­te­aa.

Täl­lä het­kel­lä al­las­ti­loi­hin ote­taan 20 hen­ki­lö ker­ral­la. Ajan­va­rauk­sen voi teh­dä osoit­tees­sa: https://vel­lo.fi/uu­den­kau­pun­gin­lii­kun­ta­pal­ve­lut/. Kun­to­sa­leis­sa ol­lut sen ver­ran rau­hal­lis­ta, et­tei ajan­va­raus­ta ole tar­vin­nut ot­taa käyt­töön.

Ui­ma­hal­lin au­ki­o­lo­ja on jou­dut­tu hie­man rää­tä­löi­mään, jot­ta ajan­va­raus­jär­jes­tel­mä on saa­tu toi­mi­maan. Uin­ti­a­jan al­ka­es­sa asi­a­kas pää­see ui­ma­hal­liin ja pu­ku­ti­lois­ta on pois­tut­ta­va vii­meis­tään ajan päät­ty­es­sä. Käyt­tä­jä­ryh­mien vä­lil­lä teh­dään tar­vit­ta­vat sii­vous­toi­men­pi­teet.

– Suo­sit­te­lem­me myös kas­vo­mas­kin käyt­töä muu­al­la kuin suih­ku-, sau­na- ja al­las­ti­lois­sa. Ajan­va­raus­jär­jes­tel­mä on otet­tu hy­vin vas­taan ja asi­ak­kaat ovat ol­leet tyy­ty­väi­siä.

Ryh­mä­lii­kun­ta­toi­min­ta käyn­nis­tyy syys­kuun puo­li­vä­lis­sä, jos ti­lan­ne sen sal­lii. Las­ten ui­ma­kou­lu­toi­min­ta al­koi täl­lä vii­kol­la ja elo­kuul­le on ko­ko­nai­suu­des­saan suun­ni­tel­tu kah­dek­san ryh­mää eli yh­teen­sä ui­ma­kou­lu­paik­ko­ja 80 lap­sel­le.

En­nen ke­sä­sul­kua ui­ma­kou­lu­ja jär­jes­tet­tiin 50 lap­sel­le. Myös ui­ma­kou­lu­jen jär­jes­tä­mi­ses­sä on jou­dut­tu te­ke­mään eri­kois­jär­jes­te­lyi­tä. Vau­vau­in­ti­toi­min­ta py­ri­tään aloit­ta­maan syys­kuus­sa.

– Ui­ma­hal­lin toi­min­taa saat­taa tul­la muu­tok­sia ly­hy­el­lä­kin va­roi­tu­sa­jal­la, jo­ten kan­nat­taa seu­ra­ta www-si­vu­ja ja so­si­aa­lis­ta me­di­aa. Li­sä­tie­to­ja saa myös ui­ma­hal­lin kah­vi­os­ta, Vuo­ri vink­kaa.

Näköislehdet

Kysely