JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
29.4.2021 10.27

Ugin uimahalli ja kuntosalit avataan rajoitetusti

Uu­den­kau­pun­gin ui­ma­hal­li ava­taan ra­joi­te­tus­ti en­si maa­nan­tai­na 3.5. Asi­a­kas­mää­rä ra­ja­taan niin, et­tä yh­tä­ai­kaa ui­ma­hal­lis­sa saa ol­la mak­si­mis­saan kuu­si asi­a­kas­ta. Uin­ti­ai­ka pi­tää va­ra­ta säh­köi­ses­tä asi­a­kas­pal­ve­lus­ta. Sama hen­ki­lö voi va­ra­ta yh­den uin­ti­a­jan vii­kos­sa.

Ui­ma­hal­lis­ta muis­tu­te­taan, et­tä ui­ma­hal­liin voi tul­la vain täy­sin oi­reet­to­ma­na. Asi­a­kas pää­see ui­ma­hal­liin kun ai­ka al­kaa, ja hal­lis­ta on pois­tut­ta­va vii­meis­tään ajan päät­ty­es­sä. Käyt­tö­ai­ka on 1,5 tun­tia.

Tou­ko­kuun uin­ti­a­jat rää­tä­löi­dään, kos­ka ui­ma­hal­lil­la jär­jes­te­tään myös kou­lu­lai­suin­te­ja ja ui­ma­seu­ro­jen har­joi­tuk­sia.

Myös kau­pun­gin kun­to­sa­lit ava­taan ra­ja­tus­ti yk­si­lö­ur­hei­lua var­ten 3.5. Kun­to­sa­leil­la saa ol­la mak­si­mis­saan kuu­si hen­ki­löä ker­ral­laan. Kun­to­sa­leil­la tu­lee nou­dat­taa tur­va­e­täi­syyk­siä sekä hy­gie­ni­aoh­jei­ta ja käyt­tää kas­vo­mas­kia.

Suih­kut ei­vät ole käy­tös­sä. Kun­to­sa­lin käyt­tö­ai­ka on 1 tun­ti 15 mi­nuut­tia ovel­ta ovel­le kai­kil­la sa­leil­la.

Uu­den­kau­pun­gin ui­ma­hal­lin kun­to­sa­lil­la on käy­tös­sä säh­köi­nen ajan­va­raus.

Tois­tai­sek­si voi­mai­lu­sa­lis­sa, Ka­lan­nis­sa ja Lo­ka­lah­del­la ei ote­ta en­nak­ko­va­rauk­sia, kos­ka sa­lien käyt­tö on ol­lut vä­häis­tä. Voi­mai­lu­sa­li sekä Ka­lan­nin ja Lo­ka­lah­den sa­lit ovat avoin­na aa­mui­sin ja il­ta­päi­vi­sin sekä vii­kon­lop­pui­sin, jot­ta kou­lu­lais­ten kou­lu­päi­vä voi­daan tur­va­ta il­man kou­lun ul­ko­puo­li­sia kon­tak­te­ja.

Näköislehdet

Kysely