JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
20.4.2022 10.54

Tyksissä palataan tavalliseen toimintaan mahdollisimman pian

Tehy ja Su­per ovat il­moit­ta­neet pe­ru­van­sa kes­ki­viik­ko­na 20.4. al­ka­vak­si il­moi­te­tun la­kon. Tyk­sis­sä ta­voit­tee­na on pa­la­ta ta­val­li­seen toi­min­taan niin pian kuin käy­tän­nön jär­jes­te­lyt sen mah­dol­lis­ta­vat.

En­sim­mäi­si­nä päi­vi­nä on syy­tä va­rau­tua vii­väs­ty­mi­siin ja pal­ve­lu­jen ruuh­kiin, tie­dot­taa Var­si­nais-Suo­men sai­raan­hoi­to­pii­ri. Ruuh­kau­tu­nei­ta toi­men­pi­tei­tä teh­dään lää­ke­tie­teel­li­seen kii­reel­li­syy­sar­vi­oon pe­rus­tu­en.

Ti­lan­teen pur­ka­mi­nen kes­tä­nee kuu­kau­sia.

Tyks ke­hot­taa ole­maan kii­reet­tö­mis­sä asi­ois­sa ta­val­li­seen ta­paan en­si­si­jai­ses­ti yh­tey­des­sä omaan ter­veys­kes­kuk­seen. Tyks Akuu­tin kaik­ki toi­mi­pis­teet ja en­si­hoi­to toi­mi­vat 20.4. al­ka­en ta­val­li­seen ta­paan. Kii­reel­li­sis­sä ja hä­tä­ta­pauk­sis­sa pi­tää soit­taa suo­raan 112.

Tyk­sin hoi­ta­vas­ta yk­si­kös­tä ol­laan yh­tey­des­sä nii­hin po­ti­lai­siin, joi­den ajan­va­rauk­sia on pe­rut­tu huh­ti­kuun la­kon ai­ka­na. Yh­tey­de­no­tos­sa saat­taa kes­tää usei­ta päi­viä.

Jos ajan­va­raus si­joit­tuu kes­ki­viik­koon 20.4. tai sen jäl­kei­seen ajan­koh­taan ei­kä toi­men­pi­de­ai­kaa erik­seen ole pe­rut­tu, po­ti­laat tu­le­vat sai­raa­laan kut­sus­sa il­moi­te­tun ajan mu­kai­ses­ti. Po­ti­lai­siin ol­laan edel­leen tar­vit­ta­es­sa yh­tey­des­sä pu­he­li­mit­se, kir­jeit­se tai teks­ti­vies­til­lä, jos muu­tok­sia tu­lee. Soit­ta­mi­nen osas­tol­le tai Tyk­sin vaih­tee­seen ei no­peu­ta asi­an hoi­toa, vaan ruuh­kaut­taa pu­he­lin­lii­ken­net­tä en­ti­ses­tään.

Tyks Akuu­tin neu­von­ta­nu­me­ro 02 313 8800 ja so­si­aa­li- ja ter­vey­den­huol­lon neu­von­ta- ja oh­jaus­pal­ve­lu 116 117 py­ri­tään käyn­nis­tä­mään mah­dol­li­sim­man pian kes­ki­viik­ko­na 20.4. Näis­sä nu­me­rois­sa neu­vo­taan ti­lan­teen kii­reel­li­syy­den ar­vi­oin­nis­sa.

Näköislehdet

Kysely