JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Sinitiaisten ryhmän lapset vastaanottivat Lions Club Mynämäen lahjoituksen.

Sinitiaisten ryhmän lapset vastaanottivat Lions Club Mynämäen lahjoituksen.

Uutiset
Mynämäki
7.11.2022 15.04

Televisiosta iloa päiväkotiin

My­nä­mä­en Li­ons Club ry sai Pik­ku­lau­rin päi­vä­ko­din vuo­ro­hoi­don lap­sil­ta kir­jeen, jos­sa ker­rot­tiin ku­vi­tuk­sen kera, et­tä: "tar­vi­taan uus telk­ka­ri, toi van­ha pät­kii ja sii­nä on sitä su­mua", "uu­des­ta telk­ka­ris­ta nä­kee oh­jel­mia, nyt ei tos­ta näe", "ryh­mä hau oh­jel­maa tyk­kään kat­soa, nyt ei näe", "nyt me ei näh­dä pik­ku­kak­kos­ta, mä ha­lu­ai­sin kat­soa sitä".

Klubi oli lä­hes 20 vuot­ta sit­ten lah­joit­ta­nut te­le­vi­si­on jo nyt pu­ret­tuun Met­so­lan päi­vä­ko­tiin –  sa­mal­le ton­til­le, mis­sä si­jait­see nyt Pik­ku­lau­rin päi­vä­ko­ti. Van­ha te­le­vi­sio oli pal­vel­lut tun­nol­li­ses­ti näi­hin päi­viin saak­ka, vaik­ka oli­kin jou­tu­nut mon­ta ker­taa "muu­ton uh­rik­si".

LC My­nä­mä­ki päät­ti to­teut­taa las­ten toi­veen, ja per­jan­tai­na päi­vä­ko­tiin lah­joi­tet­tiin uu­si 43 tuu­man äly­te­le­vi­sio.

Te­le­vi­sio on si­joi­tet­tu vuo­ro­hoi­to-osas­tol­le Si­ni­ti­ais­ten ryh­mään, mut­ta se on tar­koi­tet­tu koko päi­vä­ko­din käyt­töön. Te­le­vi­si­on al­la ole­va taso on va­rus­tet­tu pyö­ril­lä, jo­ten sitä on help­po lii­ku­tel­la myös ison päi­vä­ko­din muis­sa ryh­mis­sä ai­na tar­peen niin vaa­ties­sa.

Il­to­jen pi­men­ty­es­sä ja las­ten vii­kon­lop­pu­hoi­don ol­les­sa ky­sees­sä te­le­vi­sio tuo iloa niin lap­sil­le kuin ai­kui­sil­le­kin.

Lah­joi­tuk­sen toi­mit­ti­vat pe­ril­le My­nä­mä­en Li­ons Club ry:n puo­les­ta Veik­ko Nie­mi­nen, Mik­ko Vi­lo­la ja Mar­ko Il­ta­nen.

Näköislehdet

Kysely