JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Taivassalo
2.1.2023 13.25

Taivassalo jakaa liukuesteitä ikäihmisille

Tai­vas­sa­lon kun­ta ja­kaa ikäih­mi­sil­le ken­kien pääl­le pu­et­ta­vat liu­ku­es­teet. Liu­ku­es­tei­tä voi nou­taa Tai­vas­sa­lon kir­jas­tos­ta asi­a­kas­pal­ve­lun au­ki­o­lo­ai­koi­na maa­nan­tai­sin, kes­ki­viik­koi­sin ja tors­tai­sin.

Liu­ku­es­tei­tä myön­ne­tään yk­si pari asi­a­kas­ta koh­den vuon­na 1958 tai tätä ai­em­min syn­ty­neil­le. Myös lä­hi­hen­ki­lö voi nou­taa liu­ku­es­teet. Nou­to­het­kel­lä ker­ro­taan hen­ki­lön nimi, jol­le liu­ku­es­teet on tar­koi­tet­tu. Liu­ku­es­tei­tä löy­tyy koos­sa 36–47.

Liu­kas­tu­mi­set ai­heut­ta­vat ikään­ty­neil­lä hel­pos­ti luun­mur­tu­mia tai pään vam­mo­ja. Liuk­kaa­na vuo­de­nai­ka­na liu­ku­es­teet pie­nen­tä­vät huo­mat­ta­vas­ti on­net­to­muus­ris­kiä ja mah­dol­lis­ta­vat ikään­ty­nei­den toi­min­ta­ky­vyn yl­lä­pi­tä­mi­sen sekä tur­val­li­sen liik­ku­mi­sen. Liu­ku­es­teet pu­e­taan oman ken­gän pääl­le.

Liu­ku­es­tei­tä ja­e­taan en­sim­mäi­sen ker­ran kes­ki­viik­ko­na 11.1. kel­lo 13– 19 ja jat­kos­sa ai­na asi­a­kas­pal­ve­lun au­ki­o­lo­ai­koi­na niin kau­an kuin liu­ku­es­tei­tä riit­tää. Hy­vin­voin­ti- ja nuo­ri­so­pal­ve­lu­vas­taa­va on ta­vat­ta­vis­sa kir­jas­tol­la 11.1.–12.1. sekä 18.–19.1.

Kir­jas­to on avoin­na maa­nan­tai­sin ja kes­ki­viik­koi­sin kel­lo 13–19 ja tors­tai­sin kel­lo 10–16.

Näköislehdet

Kysely