JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Sari De Meulder puhui Pyhämaan sankarihaudoilla.

Sari De Meulder puhui Pyhämaan sankarihaudoilla.

Uutiset
Uusikaupunki
7.12.2020 10.00

Suomalaiset voittavat viruksen

– Kun ver­taa eri val­ti­oi­ta ja nii­den ar­vo­maa­il­maa kes­ke­nään, ote­taan esi­merk­kei­nä Rans­ka ja Suo­mi, tu­lo­kul­ma Suo­mes­sa on hie­noi­ses­ti eri­lai­nen. Rans­kan slo­gan on ol­lut suu­res­ta val­lan­ku­mouk­ses­ta läh­tien va­paus, vel­jeys ja tasa-ar­vo, Suo­men koti, us­kon­to ja isän­maa, Eu­ro­ports Fin­lan­din toi­mi­tus­joh­ta­ja Sari De Meul­der to­te­si pu­hees­saan Py­hä­maan san­ka­ri­hau­doil­la it­se­näi­syys­päi­vä­nä.

Meul­der poh­ti myös Suo­men muu­tos­ta te­ol­lis­tu­neek­si ja kau­pun­gis­tu­vak­si maak­si. Hän ar­ve­li, et­tä tämä vuo­si on ol­lut rat­kai­se­va suu­res­sa muu­tok­sess

– Pako maa­seu­dul­ta kau­pun­kei­hin on saa­nut nyt­tem­min hie­man eri­lais­ta pers­pek­tii­viä Suo­men rau­han ajan suu­rim­man haas­teen ja uhan myö­tä: ko­ro­na­vi­rus ja maa­il­man­laa­jui­nen pan­de­mia. Tämä on jos­sain mää­rin saa­nut ih­mi­set miet­ti­mään pa­luu­ta maal­le, suo­ma­lai­set kai­ke­ti tyy­pil­li­ses­ti ve­täy­ty­vät met­siin ja mö­keil­le, kun nä­ky­mä­tön vi­hol­li­nen uh­kaa.

Meul­der ko­ros­ti, et­tä suo­ma­lai­set sel­vi­ä­vät voit­ta­ji­na täs­tä pan­de­mi­as­ta.

– . Toi­nen maa­il­man­so­ta yh­dis­ti mei­dät yh­dek­si kan­sak­si. Sa­mal­la men­ta­li­tee­til­la ja suo­ma­lai­sel­la maa­lais­jär­jel­lä peit­to­am­me myös tä­män vi­hol­li­sen ja so­dan tätä vi­rus­ta vas­taan.

Näköislehdet

Kysely