JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Nousiainen
23.4.2023 16.14

SPR Nousiaisten osasto valittiin maakunnassa Vuoden osastoksi

SPR Nou­si­ais­ten osas­to on saa­nut SPR Var­si­nais-Suo­men pii­ris­sä Vuo­den osas­to 2022 -pal­kin­non. Pa­kin­to myön­net­tiin erit­täin mo­ni­puo­li­ses­ta ja ak­tii­vi­ses­ta toi­min­nas­ta.

Osas­to on toi­mi­nut mo­nel­la ta­val­la Uk­rai­nan krii­siä pa­en­nei­den aut­ta­mi­sek­si: aluk­si ma­joi­tus­ti­lo­jen val­mis­te­lus­sa ja myö­hem­min jär­jes­tä­mäl­lä muun mu­as­sa suo­men kie­len ope­tus­ta, las­ten läk­sy­help­pi -toi­min­taa ja aloit­ta­mal­la kä­si­työ­ker­hon. Osas­to on ai­na toi­mi­nut hy­väs­sä yh­teis­työs­sä kun­nan sekä paik­ka­kun­nan mui­den yh­dis­tys­ten ja yri­tys­ten kans­sa.

– Nou­si­ais­ten osas­to kiit­tää pii­riä pal­kin­nos­ta ja on erit­täin otet­tu kun­ni­as­ta ja iloi­nen sii­tä, et­tä ak­tii­vi­nen toi­min­ta on huo­mi­oi­tu. Tun­nus­tus on kii­tos kai­kil­le va­paa­eh­toi­sil­lem­me, jot­ka ovat ol­leet mu­ka­na osas­ton va­paa­eh­tois­toi­min­nas­sa, sa­noo SPR Nou­si­ais­ten osas­ton pu­heen­joh­ta­ja Su­san­na Vir­ta­nen.

SPR Var­si­nais-Suo­men pii­rin vuo­si­ko­kouk­ses­sa pii­rin uu­dek­si pu­heen­joh­ta­jak­si va­lit­tiin Tuu­la Ok­sa­sen SPR Tu­run osas­tos­ta.

Hal­li­tuk­seen va­lit­tiin Va­kan le­vik­ki­a­lu­eel­ta uu­te­na jä­se­ne­nä Riit­ta Liuk­sa Naan­ta­lin osas­tos­ta. Hal­li­tuk­ses­sa jat­ka­vat edel­leen myös Timo Tolp­pa­nen Mas­kun osas­tos­ta ja Mar­ja Tuo­mai­nen Uu­den­kau­pun­gin osas­tos­ta

Näköislehdet

Kysely