JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
9.4.2021 7.47

Ravintolat ovat noudattaneet rajoituksia hyvin

Lou­nais-Suo­men po­lii­si on vii­mei­sen kuu­kau­den ajan val­vo­nut poik­keu­so­lois­ta joh­tu­vien ra­joi­tus­ten nou­dat­ta­mis­ta ra­vin­to­lois­sa. Val­von­nan pe­rus­teel­la alu­een ra­vit­se­mis­liik­keet ovat nou­dat­ta­neet ra­joi­tuk­sia var­sin hy­vin.

Po­lii­si on teh­nyt 8. maa­lis­kuu­ta al­ka­neen val­von­nan ai­ka­na Lou­nais-Suo­men alu­eel­la yli 1 800 ra­vit­se­mis­lii­ke­tar­kas­tus­ta. Näis­tä noin kuu­des­sa­kym­me­nes­sä tar­kas­tuk­ses­sa on löy­ty­nyt huo­mau­tet­ta­vaa.

Useim­mi­ten huo­mau­tuk­sen syy­nä on ol­lut ti­lan­ne, jos­sa asi­ak­kaat ovat jää­neet syö­mään nou­to­ruo­kaa ra­vin­to­lan te­ras­si­a­lu­eel­le tai vä­lit­tö­mään lä­hei­syy­teen. Li­säk­si on­gel­mia on ha­vait­tu esi­mer­kik­si jo­no­tus­ti­lan­teis­sa.

Ylei­ses­ti ot­ta­en sul­ku­mää­räyk­siä on po­lii­sin mu­kaan nou­da­tet­tu erit­täin hy­vin. Jois­sa­kin ta­pauk­sis­sa on kui­ten­kin lii­kut­tu har­maal­la alu­eel­la.

Ra­vin­to­la­val­von­nas­ta ei ole kir­jat­tu ri­ko­sil­moi­tuk­sia Lou­nais-Suo­men alu­eel­la. Ta­pauk­siin on puu­tut­tu neu­voin ja ke­ho­tuk­sin.

Näköislehdet

Kysely