JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
17.8.2023 13.35

Pyöräilyreitin viitoitus Maskuun ja Nousiaisiin

Var­si­nais-Suo­men Ely-kes­kus yh­teis­työs­sä alu­een kun­tien kans­sa uu­sii Tu­run kau­pun­ki­seu­dul­la seu­dul­lis­ten pää­pyö­räi­ly­reit­tien vii­toi­tus­ta ja opas­tus­ta. Uu­si­mi­nen on osa 2020 aloi­tet­tua vii­toi­tus ja opas­tus­han­ket­ta.

Nyt on tar­koi­tus to­teut­taa vii­mei­set jäl­jel­lä ole­vat rei­tit. To­teu­tuk­ses­sa ovat mu­ka­na Tu­run, Rai­si­on, Lie­don, Mas­kun, Kaa­ri­nan, Rus­kon, Pai­mi­on ja Nou­si­ais­ten kun­nat.

Tu­rus­sa on ni­met­ty 12 seu­dul­lis­ta pää­pyö­räi­ly­reit­tiä, jot­ka kul­ke­vat sä­teit­täi­ses­ti Tu­rus­ta ym­pä­rys­kun­tiin ja ta­kai­sin. Li­säk­si on kol­me ke­hä­mäis­tä pää­pyö­räi­ly­reit­tiä, joi­den pää­te­pis­te ei si­jait­se Tu­run kes­kus­tas­sa. Pää­pyö­räi­ly­reit­te­jä on vii­me vuo­si­na opas­tet­tu uu­sil­la pyö­räi­lyn opas­teil­la.

Nyt uu­sia opas­tei­ta to­teu­te­taan vii­mei­sil­le rei­teil­le. Ku­kin reit­ti mer­ki­tään rei­tin opas­tei­siin pu­nai­sel­la ym­py­räl­lä, jon­ka kes­kel­lä on val­koi­nen rei­tin nu­me­ro.

Yk­si nyt to­teu­tet­ta­vis­ta rei­teis­tä kul­kee Tu­run Här­kä­mä­es­tä Rai­si­on ja Mas­kun kaut­ta Nou­si­ai­siin.

Työt al­ka­vat elo­kuus­sa ja val­mis­tu­vat lo­ka­kuun lop­puun men­nes­sä. Työs­tä on vä­häis­tä hait­taa lii­ken­teel­le.

Näköislehdet

Kysely