JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
25.9.2023 11.43

Pyöräilijä loukkaantui kolarissa Lokalahdella

Lau­an­tai­na aa­mu­päi­väl­lä kel­lo 11 ai­kaan po­lii­si sai il­moi­tuk­sen, jon­ka mu­kaan Lo­ka­lah­den­tiel­lä oli­si ta­pah­tu­nut hen­ki­lö­au­ton ja ja­lan­kul­ki­jan vä­li­nen on­net­to­muus.

Par­ti­on men­tyä pai­kal­le sel­vi­si, et­tä ky­sees­sä oli pol­ku­pyö­rän ja au­ton vä­li­nen on­net­to­muus. Au­toi­li­ja oli tul­lut Puo­ti­lan­tie­tä tar­koi­tuk­se­naan ylit­tää Lo­ka­lah­den­tie ja jat­kaa Ki­vis­tön­tiel­le.

Au­ton kul­jet­ta­ja ei kui­ten­kaan huo­man­nut oi­ke­al­ta Lo­ka­lah­den­tie­tä aja­nut­ta pyö­räi­li­jää, ja au­toi­li­ja ja pyö­räi­li­jä tör­mä­si­vät toi­siin­sa. Pyö­räi­li­jä louk­kaan­tui tör­mäyk­ses­sä ja hä­net kul­je­tet­tiin sai­raa­laan tut­kit­ta­vak­si.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely