JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Taivassalo
19.1.2021 14.40

Pontto­ni­ra­vin­to­lalle lupa Taivassalossa

Vesa Pent­ti­lä

Tai­vas­sa­lon kun­nan­hal­li­tus myön­si poik­ke­a­mis­lu­van kel­lu­van pont­to­ni­ra­vin­to­lan si­joit­ta­mi­seen Hak­ken­pää­hän. Lau­tan koko on run­saat 800 ne­li­ö­met­riä ja sen pääl­lä ole­val­la ra­vin­to­la­ra­ken­nuk­sel­la on ker­ro­sa­laa lä­hes 400 ne­li­ö­tä.

Poik­ke­a­mis­lu­paa ha­ke­nut Ari-An­na Oy to­te­aa pe­rus­te­luis­saan, et­tä Saa­ris­to Ma­ri­nan ve­ne­sa­ta­ma huol­to- ja ra­vin­to­la­pal­ve­lui­neen on jo en­nes­tään alu­eel­la sa­ta­ma­pal­ve­lu­ja tar­jo­a­va yri­tys. Yri­tyk­sen mu­kaan pont­to­ni­laut­ta­ra­vin­to­la mo­ni­puo­lis­taa sa­ta­ma-alu­een pal­ve­lu­ja ja pal­ve­lee laa­jem­paa käyt­tä­jä­kun­taa.

– Han­ke edis­tää vie­ras­ve­ne­sa­ta­man ke­hit­tä­mis­tä ja mat­kai­lu­toi­men laa­jen­ta­mis­ta. Li­säk­si suun­ni­tel­tu ra­ken­nus­ta­pa, yh­te­näi­nen pont­to­ni­ra­vin­to­la­ra­ken­nus edus­taa in­no­va­tii­vis­ta ajat­te­lua, ha­ke­muk­sen to­de­taan.

Ran­ta-alu­een tie­yh­tey­det ja piha-alu­eet ovat val­miit. Ra­ken­nus lii­te­tään ai­em­min ra­ken­net­tuun vesi- ja jä­te­ve­si­huol­to­jär­jes­tel­mään. Naa­pu­ri­ti­lo­jen omis­ta­jil­la ei ole ol­lut huo­mau­tet­ta­vaa hank­kees­ta.

Kun­nan­hal­li­tuk­sen pää­tök­sen mu­kaan ha­ki­jan on siir­ret­tä­vä alu­eel­la si­jait­se­vat öl­jyn­tor­jun­ta­va­ras­to ja öl­jyn­tor­jun­ta­lai­tu­ri ase­ma­piir­rok­sen osoit­ta­maan paik­kaan. Siir­rol­le pi­tää ol­la Var­si­nais-Suo­men alu­e­pe­las­tus­lai­tok­sen kir­jal­li­nen suos­tu­mus.

Poik­ke­a­mis­lu­pa on voi­mas­sa kak­si vuot­ta. Yri­tyk­sen on ha­et­ta­va ra­ken­nus­lu­paa en­nen ra­ken­nus­toi­miin ryh­ty­mis­tä.

Näköislehdet

Kysely