JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
27.4.2023 15.51

Poliisi epäilee: Alakou­lui­käi­siltä lapsilta vaadittu rahaa Ugissa

Lou­nais-Suo­men po­lii­sil­la on tut­kit­ta­va­na asia, jos­sa kah­den alai­käi­sen po­jan epäil­lään vaa­ti­neen ra­haa ala­kou­lui­käi­sil­tä lap­sil­ta Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa maa­nan­tai­na 24.4.

Epäil­lyt teot ovat ta­pah­tu­neet Uu­den­kau­pun­gin to­rin ym­pä­ris­tös­sä sekä Lei­jo­na­puis­ton lä­hei­syy­des­sä ole­vas­sa skeit­ti­puis­tos­sa kel­lo 16–19.

Po­lii­si epäi­lee, et­tä ta­pah­tu­mien yh­tey­des­sä on ol­lut esil­lä te­rä­a­se, ja ta­pah­tu­mia tut­ki­taan epäil­ty­nä ryös­tö­nä ja sen yri­tyk­se­nä. Asi­aan on ol­lut kiin­ni­o­tet­tu­na kak­si alai­käis­tä hen­ki­löä ja hei­tä on kuu­lus­tel­tu asi­aan.

Po­lii­si pyy­tää asi­aan liit­ty­viä sil­min­nä­ki­jä­ha­vain­to­ja seu­raa­viin ka­na­viin: vih­jeet.lou­nais-suo­mi@po­lii­si.fi, What­sapp 050 411 7655 tai vih­je­pu­he­lin: 0295 417 259.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely