JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Nousiainen
10.10.2023 15.17

Pari sataa juhli Oktoberfestejä Nousiaisissa

Li­ons Club Nou­si­ai­nen jär­jes­ti ylei­söl­le kol­man­net Nou­si­ais­ten omat Ok­to­ber­fest-juh­lat.

– Paik­ka­kun­ta­lais­ten pyyn­nös­tä 53-vuo­ti­as klu­bim­me pis­ti toi­mek­si jäl­leen ja pys­tyt­ti ai­toa olut­juh­lan tun­nel­maa, ker­too Pent­ti Han­nu­la.

Pai­kal­li­set or­kes­te­rit, Nous­tep­ras­si ja mas­ku­lai­nen Ky­lä­se­pät vi­rit­ti­vät tun­nel­man kat­toon, ja klu­bin La­dyt oli­vat so­mis­ta­neet Kal­li­o­poh­ja-seu­ran­ta­lon asi­an­mu­kai­seen lois­toon ja teh­neet ruo­ka-an­nok­set. Pai­kal­li­sen VPK:n nuo­ri­so-osas­to pais­toi brat­wurs­tit.

Naan­ta­li­lai­nen Mal­las­se­pät huo­leh­ti omil­la oluil­laan juo­ma­tar­joi­lut koh­dal­leen ja li­on­sit puu­ha­si­vat kai­kes­sa tu­ke­na oh­jel­mal­li­ses­sa il­las­sa.

– Kun­nan­joh­ta­ja ava­si juh­lal­li­ses­ti pa­rin sa­dan hen­gen ti­lai­suu­den ja ilo oli ylim­mil­lään. Täl­lais­ta kan­sa ko­vas­ti nyt tah­too. Saim­me taas ja­et­ta­vaa tuot­toa paik­ka­kun­nan tar­vit­se­vil­le, Han­nu­la ker­too ja jat­kaa:

– Naa­pu­rik­lu­be­jam­me oli myös hy­vin edus­tet­tui­na. Va­paa­eh­tois­työn kan­na­tus on kor­ke­al­la, sil­loin tätä on mu­ka­va teh­dä.

Näköislehdet

Kysely