JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
23.11.2023 12.10

Paloasemat kutsuvat kyläilemään lauantaina

Päi­vää Pa­lo­a­se­mal­la vie­te­tään pa­lo­a­se­mil­la ym­pä­ri Suo­men lau­an­tai­na 25.11. Päi­vä Pa­lo­a­se­mal­la aloit­taa Pa­lo­tur­val­li­suus­vii­kon. Ta­pah­tu­maa on jär­jes­tet­ty vuo­des­ta 2008. Päi­vä Pa­lo­a­se­mal­la on Suo­men suu­rin tur­val­li­suu­sai­hei­nen ta­pah­tu­ma.

Va­kan alu­eel­ta mu­ka­na on mon­ta ase­maa.

Mas­kun VPK on saa­nut lah­joi­tuk­se­na au­ton, joka on esil­lä ta­pah­tu­mas­sa klo 10–14 (Mas­kun­tie 156). Ta­pah­tu­mas­sa on muun mu­as­sa esi­tys, jos­sa hen­ki­lö­au­tos­ta pe­las­te­taan hen­ki­lö avaa­mal­la au­ton ra­ken­teet, ku­ten on­net­to­muus­ti­lan­teis­sa.

As­kais­ten VPK (Ve­si­län­tie 3) kel­lo 10–14. Pa­lo­a­se­man toi­min­taan ja pa­lo­au­toi­hin voi tu­tus­tua koko per­heen voi­min ja suo­rit­taa teh­tä­vä­ras­te­ja. Ta­pah­tu­mas­sa ker­ro­taan pa­lo­tur­val­li­suu­des­ta ja va­rau­tu­mi­ses­ta säh­kö­kat­koi­hin. Per­heen pie­nim­mil­le löy­tyy ki­vaa te­ke­mis­tä pomp­pu­lin­nan ja pii­rus­tus­ki­san mer­keis­sä. Lu­vas­sa on li­säk­si ar­pa­jai­set, herk­ku­ja puf­fe­tis­ta ja mak­ka­raa gril­lis­tä.

Le­mun VPK (As­kais­ten­tie 142) kel­lo 15–18. Le­mus­sa voi tu­tus­tua ase­maan ja pa­lo­au­toi­hin sekä teh­dä eri­lai­sia ras­te­ja. Tu­ki­o­sas­to ja­kaa Mas­kun kun­nan kans­sa yh­teis­työs­sä puu­roa ja me­hua. Sa­mas­sa yh­tey­des­sä on kun­nan jou­lu­va­lo­jen sy­ty­tys.

Tai­vas­sa­lon VPK (Pa­lo­ku­ja 2) kel­lo 10–15. Tai­vas­sa­los­sa voi tu­tus­tua VPK:n ka­lus­toon ja pa­lo­kun­nan toi­min­taan. Sa­mas­sa jär­jes­te­tään VPK:n jou­lu­mark­ki­nat, jois­ta löy­tää herk­ku­ja, ar­po­ja ja pu­kin­kont­tiin so­pi­via tuot­tei­ta. Jou­lu­puk­ki­kin on lu­van­nut pii­pah­taa tar­kas­tus­käyn­nil­le.

Veh­maan VPK (Vink­ki­län­tie 36) kel­lo 11–14. Vink­ki­län pa­lo­a­se­mal­la tar­jo­taan VPK:n 90-vuo­tis­juh­la­kah­vit, glö­git ja mak­ka­rat. Jou­lu­puk­ki­kin vie­rai­lee pai­kal­la.

Nou­si­ais­ten VPK (Mie­tois­ten­ku­ja 5) kel­lo 10–13. Oh­jel­mas­sa on pa­lo­kun­ta-ai­heis­ta puu­haa ja pa­lo­au­to­a­je­lul­le­kin pää­see.

Buf­fe­tis­sa on myyn­nis­sä kah­via, me­hua ja herk­ku­ja ja ul­ko­na ve­te­raa­nien gril­laa­mia mak­ka­roi­ta.

Kar­ja­lan VPK (Val­ta­sen­tie 1) kel­lo 10–13. Oh­jel­mas­sa on ka­lus­to­e­sit­te­lyä ja kah­vio. Osal­lis­tu­jat voi­vat ku­va­ta it­sen­sä taus­taa vas­ten.

Naan­ta­lin VPK (Luo­la­lan­ka­tu 1) kel­lo 11–14. Lu­vas­sa on muun mu­as­sa ka­lus­toon tu­tus­tu­mis­ta, al­ku­sam­mu­tus­kou­lu­tus­ta ja toi­min­nan esit­te­lyä. Suut saa ma­ke­ak­si ja kah­vi­ham­paan ko­lo­tuk­sen kaik­ko­a­maan nai­so­sas­ton pi­tä­mäs­sä buf­fe­tis­sa, jos­sa on kä­teis­mak­su.

Me­ri­mas­kun VPK (Me­ri­mas­kun­tie 339) kel­lo 10–14. Ta­pah­tu­mas­sa esi­tel­lään pa­lo­kun­nan toi­min­taa ja ka­lus­toa. Tar­jol­la on kah­via ja glö­giä.

Ry­mät­ty­län VPK (Van­ha­tie 14) kel­lo 10–14. Ta­pah­tu­mas­sa voi tu­tus­tua pa­lo­a­se­man ka­lus­toon, har­joi­tel­la tur­val­li­suus­tai­to­ja ja ken­ties löy­tää uu­si har­ras­tus so­pi­mus­pa­lo­kun­nas­ta.

Kus­ta­vin VPK:ssa (Kou­lu­tie 2) ta­pah­tu­ma on kel­lo 10–14 ja Uu­den­kau­pun­gin pa­lo­a­se­mal­la (Lil­ja­laak­son­ka­tu 25) kel­lo 11–14.

Näköislehdet

Kysely