JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Taivassalo
30.11.2022 13.49

Paavola jatkaa SPR Taivassalon johdossa

SPR Tai­vas­sa­lon osas­to piti syys­ko­kouk­sen­sa 28.11. Sil­ver­mar­ke­tis­sa. Ko­kouk­ses­sa oli kym­me­nen jä­sen­tä ja osas­to­kum­mi Sir­pa Leh­ti­mä­ki SPR:n Var­si­nais-Suo­men pii­ris­tä.

Osas­ton pu­heen­joh­ta­ja­na jat­kaa vie­lä vuo­den Lee­na Paa­vo­la. Va­ra­pu­heen­joh­ta­ja­na on Pir­jo Ran­ta­la.

Uu­det hal­li­tuk­sen jä­se­net ovat Rit­va Ha­ka­la ja Kai­ja Rii­ka­ri. Muut hal­li­tuk­sen jä­se­net ovat An­na-Mai­ja Mar­ju­nen, Mai­ja Lei­no, Mar­ket­ta Kuu­se­la, Ul­la Rau­ma­har­ju-Uo­ti­la, Mar­ja-Lii­sa Tuu­sa.

Toi­min­nan­tar­kas­ta­jak­si va­lit­tiin Ei­ra Rou­va­li ja va­ra­toi­min­nan­tar­kas­ta­jak­si Riit­ta Sär­ki­lah­ti.

Toi­min­ta­suun­ni­tel­mas­sa on yh­teis­työ­tä naa­pu­ri­o­sas­to Kus­ta­vin kans­sa ku­ten myös

kun­nan, seu­ra­kun­nan ja paik­ka­kun­nan mui­den jär­jes­tö­jen kans­sa. Pii­rin ko­kouk­siin ja kou­lu­tuk­siin osal­lis­tu­taan mah­dol­li­suuk­sien mu­kaan.

Tai­vas­sa­lon osas­to jär­jes­tää toi­min­taa tai osal­lis­tuu ys­tä­vän­päi­vään, Pu­nai­sen Ris­tin viik­koon, Si­lak­ry­säyk­seen, Näl­kä­päi­vä­ke­räyk­seen, ys­tä­vä­toi­min­taan, Hyvä Jou­lu­mie­li -lah­ja­kort­tei­hin ja vir­kis­tys- ja kah­vi­het­kiin Pal­ve­lu­kes­kus Poi­jus­sa. Osas­to jär­jes­tää sy­dä­nis­ku­ri­kou­lu­tus­ta ja saat­to­keik­ko­ja esi­mer­kik­si tut­ki­muk­siin, työl­lis­tää nuo­ria, te­kee kou­lu­vie­rai­lu­ja, ja jär­jes­tää apuom­mel­ker­ho­toi­min­taa.

Ko­kouk­ses­sa to­det­tiin myös, et­tä SPR on lah­joit­ta­nut Pal­ve­lu­kes­kus Poi­juun ää­nen­tois­to­lait­teet, jot­ka ovat

kaik­kien siel­lä ti­lai­suuk­sia jär­jes­tä­vien käy­tet­tä­vis­sä.

Näköislehdet

Kysely