JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Nousiainen
7.2.2023 19.00

Nousiaisten Linnamäkeen lisää asutusta

Vesa Pent­ti­lä

Nou­si­ais­ten Lin­na­mä­keen on tu­los­sa li­sää asu­tus­ta. Kun­nan­hal­li­tus esit­tää, et­tä val­tuus­to hy­väk­syi­si Lin­na­mä­en ase­ma­kaa­van muu­tok­sen ja laa­jen­nuk­sen.

Kaa­va-alu­een pin­ta-ala on 5,8 heh­taa­ria ja ra­ken­nu­soi­keut­ta on osoi­tet­tu 4500 ker­ros­ne­li­ö­met­riä. Alu­eel­le on suun­nit­teil­la pää­a­si­as­sa oma­ko­ti­ta­lo­tont­te­ja.

Pa­rin ki­lo­met­rin pääs­sä Nou­si­ais­ten kes­kus­tas­ta si­jait­se­va suun­nit­te­lu­a­lue ra­joit­tuu län­nes­sä Lin­na­mä­en­tie­hen ja Nuu­tin­ku­jaan sekä ete­läs­sä Prons­si­tien asui­na­lu­ee­seen. Alu­een itä­puo­lel­la on vir­kis­ty­sa­lue, jos­sa si­jait­se­vat fris­bee­golf­ra­ta ja kun­to­ra­ta. Kaa­vas­sa on uu­si py­sä­köin­ti­a­lue näi­den tar­pei­siin.