JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Nousiainen
21.12.2022 15.00

Nousiaisiin määräaikainen hyvin­voin­ti­koor­di­naattori

Sari Hon­ka­sa­lo

Nou­si­ais­ten kun­ta palk­kaa mää­rä­ai­kai­sen hy­vin­voin­ti­koor­di­naat­to­rin ajal­le 1.2.2023–31.1.2024.

Kun­nan­hal­li­tus myön­si täyt­tö­lu­van maa­nan­tain ko­kouk­ses­saan.

Koor­di­naat­to­rin työ­kent­tä muo­dos­tuu puo­lik­si kah­des­ta teh­tä­vä­ko­ko­nai­suu­des­ta eli hy­vin­voin­nin ja ter­vey­den edis­tä­mi­seen liit­ty­vien asi­oi­den li­säk­si myös ko­tou­tu­mi­sen edis­tä­mi­sen yh­teis­työs­tä kun­nan eri sek­to­rei­den ja mui­den toi­mi­joi­den kans­sa.

Ny­kyi­sel­lään hy­vin­voin­nin ja ter­vey­den edis­tä­mis­työ on käy­tän­nös­sä yh­dis­tet­ty osak­si si­vis­tys­joh­ta­jan työ­teh­tä­viä, mut­ta sii­hen käy­tet­tä­vis­sä ol­lut noin vii­den pro­sen­tin osuus työ­a­jas­ta on ol­lut riit­tä­mä­tön.

Sote-uu­dis­tuk­sen myö­tä kun­nal­ta vaa­di­taan ai­em­paa enem­män re­surs­se­ja hy­vin­voin­nin ja ter­vey­den edis­tä­mi­sen vel­voit­teen to­teut­ta­mi­sek­si sekä val­ti­o­no­suu­den li­sä­o­san eli niin sa­no­tun hyte-ker­toi­men nos­ta­mi­sek­si.

Ko­tou­tu­mi­sa­si­ois­sa yh­teys­hen­ki­lö­nä on ol­lut kun­nan­joh­ta­ja tai elin­kei­no­a­si­a­mies.

Nou­si­ai­sis­sa oli jou­lu­kuun alus­sa yli 80 uk­rai­na­lais­ta kun­ta­mal­lin mu­kai­ses­sa ma­joi­tuk­ses­sa tai yk­si­tyis­ma­joi­tuk­ses­sa. Ko­tou­tu­mis­lain muu­tos­ten myö­tä uk­rai­na­lai­set voi­vat ha­kea ko­ti­kun­ta­mer­kin­tää ol­tu­aan vuo­den Suo­mes­sa. Sen saa­mi­sen jäl­keen hen­ki­löt siir­ty­vät vas­taa­not­to­kes­kus­ten pal­ve­luis­ta kun­nan ja hy­vin­voin­ti­pal­ve­lui­den pii­riin.

Näköislehdet

Kysely