JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
7.4.2024 13.30

Näkökerho toimii Vakka-Suomessa

Vak­ka-Suo­men nä­kö­ker­hos­sa on täl­lä het­kel­lä jä­se­niä My­nä­mä­es­tä, Mas­kus­ta, Nou­si­ai­sis­ta, Tai­vas­sa­los­ta ja Uu­des­ta­kaun­pun­gis­ta.

Nä­kö­ker­hon taus­tal­la on Var­si­nais-Suo­men Nä­kö­vam­mai­set -yh­dis­tys, jon­ka toi­min­ta-alue on laa­ja. Alu­e­toi­min­ta­kes­kus on Tu­rus­sa, jos­sa suu­rin osa ver­tais­tu­es­ta ja toi­min­nas­ta to­teu­tuu. Yh­dis­tyk­sel­lä on pai­kal­lis­ta toi­min­taa So­me­rol­la, Loi­maal­la, Sa­los­sa ja Pai­mi­os­sa ja nyt vä­hi­tel­len Vak­ka-Suo­mes­sa.

– Vak­ka-Suo­meen on kai­vat­tu ver­tais­tu­kea ja ta­paa­mi­sia. Muu­tin My­nä­mä­keen muu­ta­ma vuo­si sit­ten ja olen aloit­ta­nut va­paa­eh­toi­se­na nä­kö­vam­mai­se­na ke­rää­mään alu­een nä­kö­vam­mai­sia yh­teen ver­tais­tu­en ja ta­paa­mis­ten mer­keis­sä. Ky­syn­tää on ol­lut ja jo­kai­ses­sa ker­ho­ker­ras­sa on enem­män osal­lis­tu­jia. Täl­lä het­kel­lä ko­koon­num­me noin kuu­si ker­taa vuo­des­sa, Noo­ra Mä­ke­lä sa­noo.

Nä­kö­ker­hon seu­raa­va ta­paa­mi­nen on maa­nan­tai­na 15.4. kel­lo 11–15 hy­vin­voin­ti­kes­kus Pou­kan­vil­les­sä Lai­ti­las­sa.

Vie­raa­na on Var­si­nais-Suo­men Nä­kö­vam­mai­set -yh­dis­tyk­sen ict-asi­an­tun­ti­ja Väi­nö Rih­ti. Tee­moi­na ovat nä­kö­vam­mais­ten ict-apu­vä­li­neet ja oh­jel­mat.

Näköislehdet

Kysely