JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
27.11.2020 11.58

Naantalissa ilahdutetaan ikäihmisiä kampanjalla

Naan­ta­lis­sa al­kaa maa­nan­tai­na Jou­lui­loa ikäih­mi­sil­le -jou­lu­kam­pan­ja, jos­sa ilah­du­te­taan ko­ti­hoi­don asi­ak­kai­ta ja omais­hoi­ta­jia pie­nil­lä va­paa­eh­tois­ten hank­ki­mil­la jou­lu­pa­ke­teil­la. Mu­ka­na kam­pan­jas­sa on naan­ta­li­lai­sia yri­tyk­siä, jot­ka mah­dol­lis­ta­vat lah­jo­jen han­kin­nan liik­keis­tään tai verk­ko­kau­pois­taan.

Ta­voit­tee­na on ke­rä­tä rei­lut 400 pa­ket­tia ikäih­mis­ten ko­tei­hin. Jou­lui­loa ikäih­mi­sil­le -kam­pan­ja on käyn­nis­sä 30.11.–12.12. Sen jäl­keen ko­ti­hoi­to toi­mit­taa lah­jat pe­ril­le.

Kam­pan­jan myö­tä ikäih­mi­sil­le ja omais­hoi­ta­jil­le ha­lu­taan tuo­da iloa ja hy­vää miel­tä poik­keuk­sel­li­sen vuo­den päät­teek­si. Sa­mal­la tar­koi­tuk­se­na on tu­kea pai­kal­li­sia yrit­tä­jiä, joil­le vuo­si on ol­lut niin ikään haas­ta­va.

– Ko­ro­na­e­pi­de­mi­an ai­heut­ta­ma eris­täy­ty­mi­nen on li­sän­nyt ko­ti­hoi­don asi­ak­kai­den yk­si­näi­syy­den­tun­net­ta, kun kon­tak­tit ovat vä­hen­ty­neet. Pie­nin jou­lu­pa­ke­tein ha­lu­taan ilah­dut­taa ikäih­mi­siä ja omais­hoi­ta­jia ja osoit­taa, et­tä hei­tä ei ole unoh­det­tu, to­te­aa hoi­to- ja van­hus­pal­ve­lui­den avo­huol­lon oh­jaa­ja Kir­si Pei­jo­nen.

Näköislehdet

Kysely