JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
14.11.2020 17.25

Naantalin kuntouttava työtoiminta laajenee

Naan­ta­lin työl­li­syys­pal­ve­luis­sa on al­ka­nut uu­si kun­tout­ta­van työ­toi­min­nan toi­min­ta­muo­to.

Kun­tout­ta­van työ­toi­min­nan asi­ak­kai­den on mah­dol­lis­ta osal­lis­tua nyt uu­teen remp­pa­ryh­mään, jon­ka työ­teh­tä­viin kuu­lu­vat tois­tai­sek­si Naan­ta­lin kau­pun­gin ul­koi­lu­a­lu­ei­den hoi­don avus­ta­vat työt. Jat­kos­sa työ­teh­tä­viin saat­taa kuu­lua esi­mer­kik­si kiin­teis­tö­huol­lon avus­ta­via teh­tä­viä.

– Tar­koi­tuk­se­na on laa­jen­taa kun­tout­ta­van työ­toi­min­nan pal­ve­lu­tar­jon­taa ja tar­jo­ta asi­ak­kail­lem­me so­pi­via ja mie­lek­käi­tä teh­tä­viä. Toi­min­ta on läh­te­nyt liik­keel­le asi­ak­kai­den tar­peis­ta, ker­too Naan­ta­lin työl­li­syys­pääl­lik­kö Jani Vä­li­mä­ki.

Kau­pun­gin ul­ko­lii­kun­ta­paik­ko­jen kun­nos­sa­pi­don tai ti­la­pal­ve­lui­den hen­ki­lö­kun­nan työ­mää­rään uu­si remp­pa­ryh­mä ei vai­ku­ta, sil­lä kun­tout­ta­van työ­toi­min­nan asi­ak­kai­den työ­teh­tä­vät ovat avus­ta­via ja sel­lai­sia li­sä­töi­tä, joi­hin kau­pun­gin hen­ki­lö­kun­nal­la ei rii­tä ai­ka.

Kun­tout­ta­vaa työ­toi­min­taa jär­jes­te­tään pit­kään työt­tö­mä­nä tai muu­toin haas­ta­vas­sa työ­mark­ki­na­ti­lan­tees­sa ole­vil­le hen­ki­löil­le. Sen ta­voit­tee­na on asi­ak­kaan työ- ja toi­min­ta­ky­vyn pa­ran­ta­mi­nen ja elä­män­hal­lin­nan vah­vis­ta­mi­nen.

Näköislehdet

Kysely