JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Kaupunginjohtajat Eero Vainio ja Laura Leppänen haastavat mukaan roskapussikampanjaan.

Kaupunginjohtajat Eero Vainio ja Laura Leppänen haastavat mukaan roskapussikampanjaan.

Uutiset
Naantali
13.4.2024 9.35

Naantali ja Raisio haastavat toisensa roska­pus­si­kam­pan­jassa

Rai­si­on ja Naan­ta­lin kau­pun­git ovat mu­ka­na Ylen Mil­joo­na ros­ka­pus­sia -kam­pan­jas­sa. Vii­me vuon­na rai­si­o­lai­set ke­rä­si­vät 1180 pus­sia ros­kia ja naan­ta­li­lai­set 621 pus­sia.

Kau­pun­git haas­ta­vat toi­sen­sa leik­ki­mie­li­seen kil­pai­luun sii­tä, kum­mas­sa kau­pun­gis­sa ke­rä­tään enem­män ros­kia.

Ros­kien ke­rää­mi­seen voi osal­lis­tua yk­sin tai yh­des­sä ys­tä­vän, työ­po­ru­kan tai vaik­ka har­ras­tus­jouk­ku­een kans­sa. Ke­rät­ty­jen ros­ka­pus­sil­lis­ten mää­rä il­moi­te­taan Ylen ros­ka­las­ku­riin sen kun­nan koh­dal­le, jos­ta ros­kat on ke­rät­ty:

Naan­ta­lin kau­pun­gin asi­oin­ti­pis­tees­tä ja saa­ris­ton pal­ve­lu­pis­teis­tä saa mak­sut­ta kam­pan­jan ajan ros­ka­pus­se­ja sekä lai­nak­si yk­sit­täi­siä ros­ka­pih­te­jä. Isom­mat ros­ka­tal­koo­ryh­mät voi­vat tie­dus­tel­la kau­pun­gin­ta­lon asi­oin­ti­pis­tees­tä mah­dol­li­suut­ta lai­na­ta suu­rem­man mää­rän ros­ka­pih­te­jä.

Ke­rä­tyt os­kat voi lait­taa omaan tai ta­lo­yh­ti­ön se­ka­jä­te­as­ti­aan. Naan­ta­lin to­ril­la on myös kam­pan­jan ajan yli­mää­räi­nen ros­ka-as­tia, jo­hon ke­rä­tyt ros­ka­pus­sit voi vie­dä.

Näköislehdet

Kysely