JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Asta Engströmille Naakka-tunnustuksen luovuttivat Anni Knuutila ja Helmi Rantanen.

Asta Engströmille Naakka-tunnustuksen luovuttivat Anni Knuutila ja Helmi Rantanen.

Teija Uitto

Uutiset
Uusikaupunki
9.11.2020 9.23

Naakka lentää Nokialle –  Ugin hyvin­voin­ti­joh­tajana toiminut Engström sai kiitosta

Tei­ja Uit­to

– Olet koh­dan­nut nuo­ret ai­dos­ti ja kiin­nos­tu­nees­ti. Olet omas­sa vi­ras­sa sekä kau­pun­ki­lai­se­na ke­hit­tä­nyt nuor­ten pal­ve­lu­ja ja roh­kais­sut uu­siin ko­kei­lui­hin.

Näin kau­niis­ti Uu­den­kau­pun­gin nuo­ri­so­val­tuus­to pe­rus­te­li Naak­ka-tun­nus­tuk­sen myön­tä­mis­tä kau­pun­gin hy­vin­voin­ti­joh­ta­ja­na toi­mi­neel­le As­ta Engst­rö­mil­le.

Nuo­ri­so­val­tuus­to ja­kaa Naak­ka-pat­saan vuo­sit­tain hen­ki­löl­le, joka on toi­min­nal­laan edis­tä­nyt nuor­ten asi­oi­ta Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa.

Engst­röm oli sel­väs­ti lii­kut­tu­nut vas­taa­not­ta­es­saan Naa­kan nuo­ri­so­val­tuus­ton pu­heen­joh­ta­ja Hel­mi Ran­ta­sel­ta ja va­ra­pu­heen­joh­ta­ja An­ni Knuu­ti­lal­ta.

– Koen, et­tä Naak­ka on tun­nus­tus te­ke­mäs­tä­ni työ­ru­pe­a­mas­ta Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa, hän kiit­te­li.

Vaik­ka mo­nen­mois­ta pa­lau­tet­ta ja kii­tos­ta on työ­u­ral­le mah­tu­nut, Engst­röm muis­te­li saa­neen­sa vas­taa­van "po­kaa­li­tun­nus­tuk­sen" ai­em­min vain Itä-Uu­den­maan Yrit­tä­jil­tä.

Engst­röm ar­ve­li, et­tä Naak­ka-pal­kin­to tuli eri­tyi­ses­ti Uniik­ki-nuo­ri­so­ti­lan ra­ken­ta­mi­ses­ta.

– Siel­lä sii­vo­sin nuor­ten kans­sa yh­des­sä.

Naak­ka-kier­to­pal­kin­to len­näh­tää nyt vuo­dek­si toi­siin mai­se­miin, sil­lä Engst­röm aloit­ti syys­kuus­sa No­ki­an va­paa-ai­ka­joh­ta­ja­na. Hän ker­too, et­tä hä­nel­lä on No­ki­al­la työ­a­sun­to, jota hän ei ole eh­ti­nyt pal­jon si­sus­taa.

– Naak­ka saat­tai­si tuo­da sin­ne juu­ri sel­lais­ta es­te­tiik­kaa, jota asun­to kai­paa, hän hy­mäh­tää.

Engst­rö­mil­lä on yhä kiin­teä yh­teys Uu­teen­kau­pun­kiin. Hän ajaa joka toi­nen per­jan­tai Uu­teen­kau­pun­kiin viet­tä­mään vii­kon­lop­pua kau­pun­gis­ta hank­ki­maan­sa puu­ta­loon.

– Tämä tut­tu, pie­ni kau­pun­ki läm­mit­tää sy­dän­tä. On mu­ka­vaa, kun ih­mi­set käy­vät pi­has­sa ter­veh­ti­mäs­sä.

Fak­ta

Nuo­ri­so­val­tuus­to on va­lin­nut vuo­des­ta 2006 al­ka­en Vuo­den Naa­kak­si nuor­ten toi­min­taa edis­tä­neen hen­ki­lön, yri­tyk­sen tai jär­jes­tön.

Vii­me vuon­na tun­nus­tuk­sen sai mu­sii­ki­no­pet­ta­ja Anit­ta Mä­ke­lä.

Näköislehdet

Kysely