JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
13.3.2024 13.10

Mynämäki päätti äänestyspaikat

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­en kun­nan­hal­li­tus päät­ti maa­nan­tain ko­kouk­ses­saan eu­ro­par­la­ment­ti­vaa­lien ää­nes­tys­pai­kois­ta. Vaa­lit pi­de­tään 9.6. ja en­nak­ko­ää­nes­tys on 29.5.–4.6.

Vaa­li­päi­vän ää­nes­tys­paik­ka­na on kun­nan­vi­ras­ton au­di­to­rio. En­nak­ko­ää­nes­tys­paik­koi­na ovat kun­nan­vi­ras­ton au­di­to­rio, Mie­tois­ten ky­lä­ta­lo ja Kar­ja­lan päi­vä­ko­ti.

Kar­ja­las­sa en­nak­ko­ää­nes­tys on ai­no­as­taan lau­an­tai­na, kos­ka net­tiyh­teyk­sien ta­kia ää­nes­tys­tä ei ole mah­dol­lis­ta jär­jes­tää päi­vä­ko­din ja kou­lun toi­min­ta-ai­ka­na.

Mie­tois­ten ky­lä­ta­lol­la on en­nak­ko­ää­nes­tys vain ar­ki­päi­vi­nä.

Kun­nan­hal­li­tus päät­ti myös eu­ro­par­la­ment­ti­vaa­lien ul­ko­mai­non­nan to­teut­ta­mi­ses­ta kun­nan hal­lin­nas­sa ole­vil­la alu­eil­la kes­ki­te­tys­ti.

Mie­toi­sis­sa vaa­li­mai­nos­te­li­ne on Kirk­ko­tiel­lä Ta­vas­ti­lan kou­lun koh­dal­la sekä Py­heen to­rin alu­eel­la, My­nä­mä­es­sä Kes­kus­ka­dun ja Kirk­ko­ka­dun ris­teyk­ses­sä sekä Kirk­ko­ka­dul­la lin­ja-au­to­a­se­man edus­tal­la ja Kar­ja­las­sa pa­lo­a­se­man pi­hal­la.

Näköislehdet

Kysely