JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
10.2.2021 13.05

Mynämäki osallistuu Föli-selvitykseen

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­en kun­ta osal­lis­tuu tar­kem­paan sel­vi­tyk­seen Tu­run seu­dun jouk­ko­lii­ken­ne Fö­lin alu­ee­seen liit­ty­mi­ses­tä.

Föli on jo syk­syn ja tal­ven ai­ka­na sel­vit­tä­nyt alus­ta­vas­ti mah­dol­li­seen alu­een laa­je­ne­mi­seen liit­ty­viä nä­kö­koh­tia. Nyt on tar­koi­tus teet­tää mak­sul­li­nen, sy­väl­li­sem­pi sel­vi­tys Fö­liin liit­ty­mi­seen vai­kut­ta­vis­ta sei­kois­ta, jot­ta kun­nil­la on riit­tä­väs­ti tie­toa päät­tääk­seen, ha­lu­a­vat­ko ne liit­tyä.

Sel­vi­tyk­ses­sä käy­dään läpi esi­mer­kik­si ny­kyi­set mat­kus­tus­tie­dot ja ar­vi­oi­daan mat­kus­ta­mi­sen muut­tu­mis­ta laa­jem­mas­sa Fö­lis­sä sekä pa­neu­du­taan lii­ken­teen kus­tan­nus­ten ja tu­lo­jen ja­kau­tu­mi­seen kun­nit­tain.

Ar­vi­oi­ta­va­na on myös vyö­hy­ke­mal­li ja sen vai­ku­tuk­set tu­loi­hin ja asi­a­kas­ko­ke­muk­seen.

Ta­voit­tee­na on myös saa­da alus­ta­via suun­ni­tel­mia kun­tien si­säis­ten lin­jo­jen ja seu­tu­lin­jo­jen rei­tis­tös­tä, joko ny­kyis­ten mu­kai­se­na tai kun­nan tar­pei­den mu­kai­ses­ti muu­tet­tui­na.

Näköislehdet

Kysely