JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
30.3.2022 10.55

Miikka Koski Rahin seudun kyläjohtajaksi

Ra­hin seu­dun ky­läyh­dis­tys piti Kus­ta­vis­sa ko­kouk­sen Se­vin hal­lil­la ja va­lit­si uu­dek­si pu­heen­joh­ta­jak­si Miik­ka Kos­ken. Yh­dis­tyk­sen ai­em­pi pu­heen­joh­ta­ja Lau­no Val­to­nen oli jo en­si­ta­paa­mi­sen yh­tey­des­sä huo­man­nut, et­tä Kos­ki on fik­su ja rei­pas nuo­ri­mies.

Kos­ki on muut­ta­nut Kus­ta­viin ja os­ta­nut Pel­to­lan ti­lan. Pel­to­lan suu­lin ky­läyh­dis­tys on vuo­si­kym­me­niä sit­ten re­mon­toi­nut tans­si­pai­kak­si ja suu­lia on saa­tu pi­tää myös yh­dis­tyk­sen va­ras­to­na. Kos­ki oli lu­van­nut ,et­tä yh­dis­tys saa edel­leen käyt­tää suu­lia.

Täs­tä Val­to­nen sai aja­tuk­sen, et­tä Kos­ki oli­si so­pi­va mies ve­tä­mään ky­läyh­dis­tys­tä ja sa­mal­la kan­nus­ta­maan myös uu­sia jä­se­niä toi­min­taan, var­sin­kin nuo­ria.

Ko­kous va­lit­si li­säk­si Nora Seik­ku­lan va­ra­pu­heen­joh­ta­jak­si. Hal­li­tuk­sen jä­se­nik­si ni­met­tiin Bir­git­ta Es­ko­la, Mark­ku Lei­no ,Sep­po Sal­me­la ja Tuo­mo Vai­nio sekä sih­tee­rik­si Jut­ta Lin­na­saa­ri, ra­has­ton­hoi­ta­jak­si Mar­ja Vä­hä­ta­lo ja toi­min­nan­tar­kas­ta­jak­si Sirk­ka Num­me­la.

Toi­min­ta­suun­ni­tel­ma si­säl­tää ju­han­nus­sa­lon pys­ty­tyk­sen ju­han­nu­saat­to­na. Oh­jel­mat ovat myös ke­sä­har­taus, vir­kis­tys­mat­ka, ad­vent­ti­na jou­lu­kuu­sen pys­ty­tys Hei­kin­mä­keen sekä pyö­rä­rei­tin kun­nos­tus ja opas­tei­den uu­si­mi­nen yh­des­sä kun­nan kans­sa.

Uu­si pu­heen­joh­ta­ja lu­pa­si, et­tä Pel­to­lan suu­lis­sa voi jat­kos­sa­kin tans­si­mu­sik­ki soi­da.

Näköislehdet

Kysely