JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Omatoimikirjastoon kirjaudutaan kirjaston ulko-oven vieressä olevalla lukijalaitteella.

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan kirjaston ulko-oven vieressä olevalla lukijalaitteella.

Lauri Pietikäinen

Uutiset
Naantali
2.5.2023 13.31

Merimaskun lähikirjastoon pääsee nyt omatoimiajalla

Me­ri­mas­kun lä­hi­kir­jas­tos­sa on otet­tu täl­lä vii­kol­la käyt­töön oma­toi­mi­ai­ka, jol­loin kir­jas­toon pää­see myös nor­maa­lien pal­ve­lu­ai­ko­jen ul­ko­puo­lel­la. Oma­toi­mi­ai­ka on käy­tös­sä joka päi­vä: ar­ki­sin kel­lo 7–20 ja py­hi­nä ja vii­kon­lop­pui­na 7–17.

Oma­toi­mi­ses­ti on mah­dol­lis­ta lai­na­ta ja pa­laut­taa ai­neis­to­ja au­to­maa­til­la, nou­taa omia va­rauk­sia ja lu­kea leh­tiä. Kir­jas­tos­sa voi käyt­tää myös asi­a­kas­tie­to­ko­net­ta ja lan­ga­ton­ta verk­koa.

Oma­toi­mi­ai­ka­na kir­jas­toon pää­see näyt­tä­mäl­lä omaa Vas­ki-kir­jas­to­kort­tia ul­ko-ovel­la si­jait­se­vas­sa lu­ki­ja­lait­tees­sa ja näp­päi­le­mäl­lä tun­nus­lu­vun. Tun­nus­lu­ku on sama, jota käy­te­tään verk­ko­kir­jas­tos­sa ja au­to­maa­teil­la. Mi­kä­li kir­jas­to­kort­tiin ei ole vie­lä lii­tet­ty tun­nus­lu­kua, saa sen pal­ve­lu­ai­ka­na kir­jas­tos­ta.

Oma­toi­mi­kir­jas­toon jo­kai­nen asi­a­kas kir­jau­tuu omal­la kir­jas­to­kor­til­la, poik­keuk­se­na ovat huol­ta­jan seu­ras­sa tu­le­vat lap­set. Asi­a­kas si­tou­tuu kir­jau­tu­mal­la nou­dat­ta­maan kir­jas­ton käyt­tö­sään­tö­jä. Oma­toi­mi­ai­ka­na kir­jas­ton ti­lo­ja val­vo­taan ku­lun­val­von­nal­la ja tal­len­ta­val­la ka­me­ra­val­von­nal­la.

Me­ri­mas­kun lä­hi­kir­jas­ton pal­ve­lu­a­jat py­sy­vät en­nal­laan. Oma­toi­mi­a­jat ovat ar­ki­sin kel­lo 7–20 sekä vii­kon­lop­pui­sin ja juh­la­py­hi­nä kel­lo 7–17.

Näköislehdet

Kysely