JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
5.10.2023 11.55

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé -mallin sarjatuotanto alkoi Ugissa

Val­met Au­to­mo­ti­ve on aloit­ta­nut tä­nään Mer­ce­des-AMG GT 4-Door Coupé -mal­lin sar­ja­tuo­tan­non Uu­den­kau­pun­gin au­to­teh­taal­la.

Sar­ja­tuo­tan­toon joh­ta­neen pro­jek­tin ai­ka­na ai­em­pi GLC-hit­saa­mo muu­tet­tiin AMG-mal­lin tar­pei­ta vas­taa­vak­si ja ko­koon­pa­noon ra­ken­net­tiin mal­lia var­ten oma val­mis­tus­lin­ja.

Jat­kos­sa kaik­ki Mer­ce­des-AMG GT 4-Door Coupét val­mis­te­taan Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa. Mer­ce­des-AMG-tuo­tan­to työl­lis­tää Uu­den­kau­pun­gin au­to­teh­taal­la noin 200 hen­ki­löä.

– Tuo­tan­nos­sam­me on nyt ai­to Mer­ce­des-AMG-ur­hei­lu­au­to, joka on yh­ti­öm­me his­to­ri­an vaa­ti­vin val­mis­tus­mal­li. Kii­tän asi­a­kas­tam­me luot­ta­muk­ses­ta ja hen­ki­lös­tö­äm­me vah­vas­ta si­tou­tu­mi­ses­ta pro­jek­tin on­nis­tu­nee­seen to­teu­tuk­seen, to­te­si Val­met Au­to­mo­ti­ven au­ton­val­mis­tus­lii­ke­toi­min­nan joh­ta­ja Pasi Ran­nus.

Val­met Au­to­mo­ti­ve ja Mer­ce­des-Benz ovat teh­neet au­ton­val­mis­tuk­ses­sa yh­teis­työ­tä jo 10 vuo­den ajan. Val­met Au­to­mo­ti­ve val­mis­taa Mer­ce­des-Ben­zil­le myös ak­ku­jär­jes­tel­miä ja avo­au­to­jen kat­to­jär­jes­tel­miä.

– AMG-tuo­tan­to on hie­no osoi­tus sii­tä ta­sos­ta, jol­le Val­met Au­to­mo­ti­ve ja Mer­ce­des-Benz ovat yh­teis­työs­sään eden­neet. Olem­me val­mis­ta­neet Mer­ce­des-Ben­zil­le au­to­ja jo 10 vuo­den ajan, ja yh­tiö on meil­le mer­kit­tä­vä asi­a­kas myös muil­la lii­ke­toi­min­ta­lin­joil­lam­me, to­te­si Val­met Au­to­mo­ti­ven toi­mi­tus­joh­ta­ja Olaf Bong­wald.

Mer­ce­des-AMG on Mer­ce­des-Benz Car­sin suo­ri­tus­ky­kyi­siin au­toi­hin kes­kit­ty­vä ur­hei­lu­au­to­merk­ki, joka on ol­lut Mer­ce­des-Benz AG:n täy­sin omis­ta­ma ty­tä­ryh­tiö vuo­des­ta 2005.

Näköislehdet

Kysely