JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
19.1.2023 11.50

Maskuun ja Mynämäkeen maankäyt­tö­suun­nit­telua

Vesa Pent­ti­lä

Mas­kun kun­nan­hal­li­tus hy­väk­syi so­pi­mus­luon­nok­sen, joka kos­kee maan­käyt­tö­pääl­li­kön toi­min­taa yh­teis­työs­sä My­nä­mä­en kun­nan kans­sa. Nou­si­ais­ten kun­ta ei osal­lis­tu yh­teis­työ­hön.

Maan­käyt­tö­pääl­lik­kö toi­mii kun­tien kaa­voit­ta­ja­na ja asi­an­tun­ti­ja­na osal­lis­tu­mal­la kaa­voi­tuk­sen ja ra­ken­ta­mi­sen tar­pei­den ja ta­voit­tei­den kar­toit­ta­mi­seen, osal­lis­tu­mi­sen ja vai­ku­tus­ten ar­vi­oin­nin koor­di­noin­tiin, vi­ra­no­mai­syh­teis­työ­hön ja suun­nit­te­lun oh­jaa­mi­seen

Maan­käyt­tö­pääl­li­kön teh­tä­viin si­säl­tyy myös kaa­voi­tus­mit­taus­ten val­von­ta, jon­ka hoi­ta­mi­seen maan­mit­tauk­ses­ta dip­lo­mi-in­si­nöö­rin, in­si­nöö­rin tai tek­ni­kon tut­kin­to.

Mas­kus­sa maan­käyt­tö­pääl­li­kön rek­ry­toin­ti on ajan­koh­tai­nen. Ny­kyi­nen maan­käyt­töin­si­nöö­ri te­kee 55 pro­sen­tin työ­ai­kaa. So­pi­mus­luon­nok­sen mu­kaan Mas­ku ja My­nä­mä­ki tar­jo­a­vat maan­käyt­tö­pääl­li­köl­le täy­den työ­a­jan.

Maan­käyt­tö­pääl­li­kön työ­ai­ka ja toi­min­ta­kus­tan­nuk­set ja­kau­tu­vat so­pi­ja­kun­tien kes­ken asu­kas­lu­ku­jen mu­kai­ses­sa suh­tees­sa.

Näköislehdet

Kysely