JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Masku
7.11.2022 15.30

Maskun Lunda sai tukea

Var­sin Hyvä -yh­dis­tys myön­si mas­ku­lai­sel­le Lun­dan ky­läyh­dis­tyk­sel­le 15 000 eu­ron tu­ki­sum­man leik­ki­ken­tän ra­ken­ta­mi­seen. Hank­keen kus­tan­nu­sar­vio on 20 000 eu­roa.

Lun­dan leik­ki­paik­ka pe­rus­te­taan ky­lä­ta­lon eli Lun­dan ma­jan pi­ha­pii­riin. Ta­voit­tee­na on li­sä­tä alu­een hou­kut­te­le­vuut­ta lap­si­per­heil­le, tu­tus­tut­taa uu­det asuk­kaat toi­siin­sa jär­jes­tet­tä­vien ti­lai­suuk­sien ja ta­pah­tu­mien puit­teis­sa. Lun­dan ma­jan pi­ha­pii­ris­sä ai­da­tul­la alu­eel­la ole­va leik­ki­paik­ka tar­jo­ai­si lap­sil­le tur­val­li­sen ja viih­tyi­sän puu­hai­lu­pai­kan.

Lun­dan ma­jaa vuok­ra­taan juh­lien ja ta­pah­tu­mien pi­to­pai­kak­si. Ti­lan hou­kut­te­le­vuut­ta li­säi­si, jos lap­sil­le oli­si tar­jo­ta paik­ka leik­ki­mi­seen ti­lai­suuk­sien ai­ka­na. Hank­keen ta­voit­tee­na on saa­da alu­een lap­si­per­heet ja muut nuo­rem­mat asuk­kaat käyt­tä­mään Lun­dan ma­jaa ja sen ym­pä­ris­töä ja osal­lis­tu­maan ta­pah­tu­miin.

Näköislehdet

Kysely