JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
30.3.2021 9.26

Maskun ja Naantalin kirjastoille avustusta

Alu­e­hal­lin­to­vi­ras­tot ovat myön­tä­neet avus­tuk­sia kir­jas­to­jen alu­eel­li­seen ja pai­kal­li­seen ke­hit­tä­mi­seen. Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to myön­si avus­tus­ta kaik­ki­aan 14 hank­keel­le, jois­ta kak­si on Va­kan alu­eel­la.

Mas­kun kun­nal­le myön­net­tiin 7000 eu­roa hank­kee­seen, jon­ka tee­ma­na on kir­jas­to op­pi­mi­sym­pä­ris­tö­nä ja yh­tei­söl­li­se­nä toi­mi­ja­na.

Hank­kees­sa jär­jes­te­tään nuo­ril­le työ­pa­jo­ja osal­lis­tu­vaan si­säl­lön­tuo­tan­toon verk­ko­ym­pä­ris­töis­sä, ja ikäih­mi­sil­le lu­en­to­ja ja tu­kea ver­kos­sa ta­pah­tu­vaan asi­on­tiin ja kan­sa­lai­sak­tii­vi­suu­teen.

Naan­ta­lin kau­pun­gil­le myön­net­tiin 15 000 eu­roa, jol­la pa­ran­ne­taan saa­ris­ton kir­jas­to­pal­ve­lu­jen saa­vu­tet­ta­vuut­ta ot­ta­mal­la käyt­töön oma­toi­mi­ai­ka Me­ri­mas­kun kir­jas­tos­sa.

Han­ke on jat­koa Ry­mät­ty­län lä­hi­kir­jas­ton oma­toi­men ra­ken­ta­mi­sel­le. Naan­ta­lis­sa on pää­kir­jas­ton li­säk­si nel­jä lä­hi­kir­jas­toa, jois­ta kol­me on saa­ris­tos­sa.

Näköislehdet

Kysely