JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
1.12.2020 16.55

Mäntynen jatkaa Kustavin Keskustan johdossa

Kus­ta­vin Kes­kus­tan kun­ta­yh­dis­tyk­sen syys­ko­kous pi­det­tiin 19.11.

Yh­dis­tyk­sen pu­heen­joh­ta­ja­na jat­kaa Jar­mo Män­ty­nen.

Va­ra­pu­heen­joh­ta­ja toi­mii Lau­ra Num­me­la, sih­tee­ri­nä jat­kaa Mer­ja Leh­ti ja ra­has­ton- ja ta­lou­den­hoi­ta­jak­si va­lit­tiin Kirs­ti Sep­pä­lä.

Lau­ra Num­me­la toi­mii myös vaa­li­pääl­lik­kö­nä. Yh­dis­tyk­sen tie­do­tus­vas­taa­va on Mer­ja Leh­ti.

Muut hal­li­tuk­sen jä­se­net ovat Ar­to Ko­ti­jär­vi, Kei­jo Ek­roos, Juk­ka Leh­ti­nen, Tii­na Uo­ti­la, Mika Sius­luo­to ja Lau­no Val­to­nen

Pii­rin­ko­kouk­siin kun­ta­yh­dis­tys voi lä­het­tää vii­si edus­ta­jaa ja nais­ten pii­ri ko­kouk­seen yh­den edus­ta­jan.

Ko­kouk­ses­sa hy­väk­syt­tiin toi­min­ta­suun­ni­tel­ma ja ta­lou­sar­vio vuo­del­le 2021. Yh­dis­tyk­sen jä­sen­mak­su on 30 eu­roa jä­se­nel­tä ja 20 eu­roa opis­ke­li­ja­jä­se­nel­tä.

Yh­dis­tys hy­väk­syi myös kun­ta­yh­dis­tyk­sen kun­ta­vaa­li­suun­ni­tel­man, joka esi­te­tään pii­ri­hal­li­tuk­sel­le 3.12. ko­kouk­ses­sa.

Yh­dis­tys an­toi lau­sun­non puo­lu­een kun­ta­vaa­li­oh­jel­man luon­nok­ses­ta.

Kor­jat­tu pii­ri­hal­li­tuk­sen ko­kouk­sen päi­vä­mää­rä.

Näköislehdet

Kysely