JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
25.1.2021 16.06

Maakun­ta­hal­litus säilyttäisi Ugin poliisiaseman aukiolot nykyisellään

Jen­ni Ky­län­pää

Var­si­nais-Suo­men maa­kun­ta­hal­li­tus pi­täi­si Uu­den­kau­pun­gin po­lii­si­a­se­man au­ki­o­lo­a­jat en­nal­laan. Lou­nais-Suo­men po­lii­si­lai­tos on pyy­tä­nyt Var­si­nais-Suo­men lii­ton lau­sun­toa po­lii­si­päi­vys­tyk­sen muu­tos­suun­ni­tel­miin Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa. Po­lii­si­päi­vys­tyk­sen au­ki­o­lo­ai­koi­hin on suun­ni­tel­tu su­pis­tuk­sia si­ten, et­tä ny­kyi­sen nel­jän päi­vän si­jaan au­ki­o­loa oli­si vain kah­te­na päi­vä­nä vii­kos­sa.

Maa­kun­ta­hal­li­tus kat­soo, et­tä su­pis­tus­suun­ni­tel­ma hei­ken­tää pal­ve­lu­jen saa­ta­vuut­ta koko alu­eel­la. Lä­hin po­lii­si­a­se­ma on Rau­man po­lii­si­a­se­ma tai Tu­run pää­po­lii­si­a­se­ma sil­loin kun Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa ei ole päi­vys­tys­tä.

– Mi­kä­li alu­een ky­syn­nän ei kui­ten­kaan kat­so­ta vas­taa­van pal­ve­lun tar­jon­taa, pal­ve­lun su­pis­ta­mi­ses­ta sääs­ty­vä po­lii­si­päi­vys­tä­jän re­surs­si tu­lee käyt­tää alu­een tut­kin­ta­työ­hön tai alu­een po­lii­sin läs­nä­o­lon ja nä­ky­vyy­den li­sää­mi­seen, maa­kun­ta­hal­li­tus to­te­taa vas­tauk­ses­saan.

Näköislehdet

Kysely