JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Korona on vauhdittanut kotimaista luontomatkailua, kun ihmiset ovat lähteneet etsimään massatapahtumien sijaan luonnon rauhaa.

Korona on vauhdittanut kotimaista luontomatkailua, kun ihmiset ovat lähteneet etsimään massatapahtumien sijaan luonnon rauhaa.

Leader Ravakka

Uutiset
31.1.2021 13.55

Luonto­mat­kai­lusta webinaari

Out­door Le­a­der -han­ke jär­jes­tää we­bi­naa­rin ul­ko­lii­kun­nan ja luon­to­mat­kai­lun mah­dol­li­suuk­sis­ta tors­tai­na 18. hel­mi­kuu­ta kel­lo 11–15.30.

And out we go! -we­bi­naa­ri on avoin ja mak­su­ton kai­kil­le luon­to­mat­kai­lun ke­hit­tä­mi­ses­tä kiin­nos­tu­neil­le. Oh­jel­maa on lu­vas­sa kol­mel­la kie­lel­lä: suo­mek­si, ruot­sik­si ja eng­lan­nik­si. Etu­kä­teen ku­va­tut vi­de­ot on teks­ti­tet­ty suo­mek­si ja ruot­sik­si. Live-esi­tys­ten kie­li on eng­lan­ti. Ky­sy­myk­siä voi esit­tää kai­kil­la kol­mel­la kie­lel­lä. We­bi­naa­rin juon­taa Mas­kun kun­nan elin­voi­ma­pääl­lik­kö Lau­ri Hyt­ti­nen.

We­bi­naa­ris­sa asi­an­tun­ti­jat ker­to­vat, mi­ten pai­kal­li­sis­ta rei­tis­töis­tä ja muis­ta luon­to­mat­kai­lu­koh­teis­ta saa kaik­ki hyö­dyt esiin, mi­ten kan­nat­taa suun­ni­tel­la uu­sia koh­tei­ta ja kuin­ka voi uu­dis­taa jo ole­mas­sa ole­via reit­te­jä tai näh­tä­vyyk­siä esi­mer­kik­si ta­ri­nal­lis­ta­mi­sen, yri­tys­toi­min­nan tai tie­tyn tee­man avul­la.

Ko­ro­nan vai­ku­tuk­sis­ta pu­hu­vat Le­a­der Ålan­din toi­min­nan­joh­ta­ja Ale­xand­ra de Haas ja huip­pu­kok­ki Mic­ha­el Björk­lund. Le­a­der Åland on pa­nos­ta­nut pal­jon ym­pä­ris­tö­työ­hön luon­to­mat­kai­luun. Mic­ha­el Björk­lund taas nos­taa omas­sa yri­tys­toi­min­nas­saan esiin poh­jois­mais­ta lä­hi­ruo­kaa ja ko­ko­nais­val­tais­ta mat­kai­lu­ko­ke­mus­ta.

Kan­sain­vä­li­ses­sä Out­door Le­a­der -hank­kees­sa on mu­ka­na seit­se­män Le­a­der-ryh­mää Suo­mes­ta (Ra­vak­ka, Py­hä­jär­vi­seu­tu, Var­sin Hyvä, Jo­ki­var­si­kump­pa­nit, Yk­kö­sak­se­li, I sam­ma båt ja Yk­kö­sak­se­li) sekä kak­si Ruot­sis­ta. Hank­keen ta­voit­tee­na on in­nos­taa pai­kal­li­sia yh­dis­tyk­siä ke­hit­tä­mään ret­kei­ly­reit­te­jä ja ul­koi­lu­a­lu­ei­ta.

Ta­pah­tu­maan voi tu­tus­tua li­sää Fa­ce­boo­kis­sa.

Näköislehdet

Kysely