JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
20.4.2021 12.20

Laurin hankkeelle esitetään aloituslupaa

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­en kun­nan­hal­li­tus esit­tää val­tuus­tol­le, et­tä se myön­täi­si aloi­tus­lu­van Lau­rin kou­lun sa­nee­raus­hank­keel­le tek­ni­sen lau­ta­kun­nan esi­tyk­sen mu­kai­ses­ti.

Lau­ta­kun­ta on va­lin­nut sa­nee­rauk­sen en­sim­mäi­sen ja toi­sen vai­heen ura­koit­si­jak­si Ra­ken­nus­toi­mis­to Laa­mo Oy:n 5 978 000 eu­ron urak­ka­hin­nal­la.

Hank­keel­le on ku­lu­van vuo­den bud­je­tis­sa va­rat­tu 1,5 mil­joo­naa eu­roa, ja han­ke on mah­dol­lis­ta käyn­nis­tää sen pe­rus­teel­la.

Mää­rä­ra­ha­va­rauk­set vuo­sil­le 2022 ja 2023 kä­si­tel­lään en­si vuo­den ta­lou­sar­vi­on kä­sit­te­lyn yh­tey­des­sä.

Han­ke oli alun pe­rin tar­koi­tus ja­kaa nel­jäl­le vuo­del­le, mut­ta pe­rus­kor­jaus­suun­nit­te­lun ku­lu­es­sa ha­vait­tiin, et­tä hank­keen en­sim­mäis­tä ja tois­ta vai­het­ta ei voi käy­tän­nös­sä erot­taa toi­sis­taan, kos­ka esi­mer­kik­si ra­ken­nus­ten il­mas­toin­ti- ja säh­kö­tek­nii­kat muo­dos­ta­vat ko­ko­nai­suu­den.

Näköislehdet

Kysely