JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

It seems that you don't have a PDF plugin for this browser. Click here to download the PDF file.

Kartassa punaisella rajattuna suunnittelualueen sijainti Kustavissa.

Uutiset
Kustavi
22.10.2022 9.25

Kustavissa esiselvitys Flaran-Hujunperän nykytilasta

Lou­nais-Suo­men ve­sien­suo­je­lu­yh­dis­tys ry laa­tii Kus­ta­vis­sa si­jait­se­vaa Fla­ran-Hu­jun­pe­rän me­ri­a­lu­et­ta ja va­lu­ma-alu­et­ta kos­ke­van esi­sel­vi­tyk­sen ku­lu­van syk­syn ai­ka­na.

Esi­sel­vi­tys­työs­tä jär­jes­te­tään ylei­sö­ti­lai­suus lau­an­tai­na 29.10. klo 11.30–13 Kus­ta­vis­sa Tuu­len­tu­vas­sa.

Sel­vi­tyk­sen ta­voit­tee­na on ar­vi­oi­da Fla­ran-Hu­jun­pe­rän ny­ky­ti­laa, jon­ka poh­jal­ta pai­kal­li­set toi­mi­jat voi­vat suun­ni­tel­la var­si­nai­sen kun­nos­tus­suun­ni­tel­man tai sen han­kin­nan.

Esi­sel­vi­tyk­sen yh­tey­des­sä seu­ra­taan ve­den­laa­tua nel­jäs­tä val­ta­o­jas­ta, kah­des­ta me­ri­pis­tees­tä (Lyst­hol­man edus­ta ja Hu­jun­pe­rä). Tä­män li­säk­si ote­taan poh­ja­se­di­ment­ti­näyt­tei­tä mo­lem­mis­ta lah­dis­ta.

Työ si­säl­tää myös va­lu­ma-alu­een ja lah­den maas­to- ja kart­ta­tar­kas­te­lun sekä ko­ko­nais­kuor­mi­tus­las­ken­nat ja kuor­mi­tus­pai­neet oja­va­lu­ma-alu­eit­tain. Sel­vi­tyk­ses­sä ku­va­taan myös ly­hy­es­ti ja lu­et­te­lo­mai­ses­ti mah­dol­li­sia kun­nos­tus­toi­men­pi­tei­tä.

Työn toi­mek­si­an­to ja ra­hoi­tus tu­lee Var­si­nais-Suo­men ELY-kes­kuk­sel­ta. Ra­hoi­tus on osa Ym­pä­ris­tö­mi­nis­te­ri­ön ve­sien­suo­je­lun te­hos­ta­mi­soh­jel­maa.

Näköislehdet

Kysely