JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Kustavi
21.2.2024 11.19

Kustavi avasi kesätyöhaun

Kus­ta­vi on avan­nut ke­sä­työ­paik­ka­haun en­si­si­jai­ses­ti 14–18-vuo­ti­ail­le kus­ta­vi­lai­sil­le nuo­ril­le. Ke­sä­työ­paik­ko­ja on tar­jol­la tek­ni­sel­lä toi­mel­la, saa­ris­to­lais­mu­se­ol­la sekä va­paa-ai­ka­toi­mes­sa.

Haku on avoin­na 8. maa­lis­kuu­ta as­ti, ja va­lin­nois­ta il­moi­te­taan ha­ki­joil­le vii­kol­la 11.

Tek­ni­sen toi­men työ­jak­sot on ke­sä­kuus­sa ja hei­nä­kuus­sa ja mo­lem­mil­la jak­soil­le pal­ka­taan kak­si työn­te­ki­jää. Tek­ni­sen toi­men ke­sä­työn­te­ki­jöil­tä edel­ly­te­tään M- tai T-ajo­kort­tia ja vä­hin­tään 15 vuo­den ikää.

Saa­ris­to­lais­mu­se­oon Kus­ta­vi ha­kee kah­ta mu­seo-opas­ta ke­säk­si. Työ on osa-ai­kas­ta, ja se al­kaa ju­han­nuk­sen jäl­keen ja jat­kuu hei­nä­kuun lop­puun. Mu­seo-op­pai­den on ol­ta­va vä­hin­tään 16-vuo­ti­ai­ta.

Va­paa-ai­ka­toi­meen ha­e­taan apuoh­jaa­jik­si kah­ta yli 14-vuo­ti­as­ta nuor­ta. Teh­tä­vät ovat ly­hy­tai­kai­sia ke­sän ta­pah­tu­miin sekä ke­sän lei­rei­hin ajoit­tu­via.

Näköislehdet

Kysely