JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
1.12.2020 13.17

Koukonen alueen kristillisten johtoon

Rai­si­on kris­til­lis­de­mok­raa­tit pi­ti­vät vuo­si­ko­kouk­sen­sa 30.11. Ko­kouk­ses­sa pää­tet­tiin ni­men­muu­tok­ses­ta Rai­si­on seu­dun kris­til­lis­de­mok­raa­teik­si, ja pu­heen­joh­ta­jak­si en­si vuo­del­le va­lit­tiin Jan­ne Kou­ko­nen My­nä­mä­es­tä.

Va­ra­pu­heen­joh­ta­jak­si tu­le­val­le vuo­del­le va­lit­tiin ny­kyi­nen pu­heen­joh­ta­ja Päi­vi Nie­mi­nen Mas­kus­ta. Joh­to­kun­taan va­lit­tiin pu­heen­joh­ta­jien li­säk­si Ilk­ka Saa­ri­nen, Jari Pulk­ki­nen, Bir­git Kin­na­nen, An­nuk­ka Kaat­ra­sa­lo ja Pek­ka Haa­pa­mä­ki.

Laa­jen­tu­nut Rai­si­on seu­dun kris­til­lis­de­mok­raat­tien pai­kal­li­so­sas­to toi­mii ny­ky­ään Rai­si­on, Mas­kun, My­nä­mä­en, Nou­si­ais­ten ja Rus­kon alu­eel­la, tä­hän poh­jau­tuu myös ni­men­muu­tos, joka ku­vaa pa­rem­min osas­ton laa­jaa vai­ku­tu­sa­lu­et­ta.

Osas­to aset­ti en­sim­mäi­set eh­dok­kaan­sa kun­ta­vaa­lei­hin ja et­sii eh­dok­kai­ta kai­kis­ta alu­een kun­nis­ta. Rai­si­on seu­dun KD:n ta­voi­te on teh­dä avoin­ta ja ra­ken­ta­vaa yh­teis­työ­tä yli puo­lu­e­ra­jo­jen ja pi­tää sa­mal­la esil­lä kris­til­lis­de­mok­raat­tien pe­ru­sar­vo­ja ku­ten hei­koim­mis­ta huo­leh­ti­mis­ta, lä­him­mäi­syyt­tä, va­paut­ta ja vas­tuu­ta.

Rai­si­on seu­dun KD:n ta­voi­te on ra­ken­taa in­hi­mil­lis­tä, oi­keu­den­mu­kais­ta, per­heys­tä­väl­lis­tä ja yrit­te­li­äs­tä lä­him­mäi­syh­teis­kun­taa, jos­sa jo­kai­sen ih­mi­sen ar­vo tun­nus­te­taan ja kai­kil­la on tur­val­lis­ta elää. KD ha­lu­aa edis­tää hei­kom­pi­o­sais­ten kan­sa­lais­ten ase­maa ja kan­nus­taa yrit­te­li­äi­syy­teen ja it­sen­sä ke­hit­tä­mi­seen sekä vas­tuu­not­toon per­hees­tä, lä­him­mäi­sis­tä ja luon­nos­ta.

Näköislehdet

Kysely