JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
17.6.2021 11.10

Kausi­lip­pu­muu­toksia valtatien varsikunnissa

Tu­run kau­pun­ki­seu­dun ul­ko­puo­lis­ten lin­ja-au­to­lin­jo­jen kau­si­lip­pu­käy­tän­nöt ovat muut­tu­mas­sa. Mat­ka­huol­to lo­pet­taa Tu­run seu­tu­li­pun myyn­nin ke­sä­kuun lo­pus­sa ja ti­lal­le tu­lee kor­vaa­via tuot­tei­ta. Uu­si kau­si­tuo­te muun mu­as­sa My­nä­mä­ki-Nou­si­ai­nen-Mas­ku -lin­joil­la on Seu­tu+.

Hei­nä­kuun alus­ta läh­tien My­nä­mä­ki-Nou­si­ai­nen-Mas­ku (117-119) lin­jo­jen kau­si­tuo­te vaih­tuu. Kau­si­tuo­te on lip­pu, jol­la voi os­to­päi­väs­tä läh­tien mat­kus­taa ra­joi­tuk­set­ta 30 päi­vän ajan sekä pe­rus­lin­jal­la et­tä Tu­run kau­pun­ki­seu­dun Fö­lin lii­ken­tees­sä.

Kun Tu­run seu­tu­li­pun myyn­ti päät­tyy ke­sä­kuun lpus­sa, mat­kus­ta­mi­nen vii­mei­sil­lä­kin han­ki­tuil­la seu­tu­li­puil­la päät­tyy hei­nä­kuun lo­pus­sa. Muu­tos liit­tyy lip­pu­tuot­teis­ton uu­si­mi­seen.

Uu­si kau­si­tuo­te on jouk­ko­lii­ken­tees­tä vas­taa­van Var­si­nais-Suo­men Ely-kes­kuk­sen yl­lä­pi­tä­mä Seu­tu+. Se on toi­min­ta­pe­ri­aat­teel­taan sa­man­lai­nen kuin Tu­run seu­tu­lip­pu eli sil­lä on mat­kus­tu­soi­keus 30 päi­vän ajan sekä seu­tu- et­tä kau­pun­ki­lii­ken­tees­sä. Hin­nat ovat sa­mat kuin Tu­run seu­tu­li­pus­sa.

Tu­run seu­tu­lip­pu on pi­tä­nyt si­säl­lään jat­ko- ja vaih­to­mat­ka­o­mi­nai­suu­den Föli-alu­een kau­pun­ki­lii­ken­tees­sä ns. kah­den kor­tin me­net­te­lyl­lä. Mat­kus­ta­ja on hank­ki­nut pe­rus­mat­kaa var­ten Tu­run seu­tu­li­pun ja seu­tu­li­pun la­taus­kuit­tia vas­taan Fö­lin pal­ve­lu­toi­mis­tos­ta on saa­nut Föli-alu­een kau­si­kor­tin mak­sut­ta. Jat­kos­sa mat­kus­ta­jien ei enää tar­vit­se ha­kea eril­lis­tä Föli-kort­tia, kos­ka mo­bii­li­so­vel­luk­sel­la han­kit­tu Seu­tu+ käy sekä pe­rus­mat­kal­la et­tä jat­ko- ja vaih­to­mat­koil­la Föli-alu­eel­la.

Seu­tu+ -tuot­teen voi hank­kia äly­pu­he­li­mel­la mo­bii­li­ver­si­o­na. Tuot­teen voi hank­kia myös kort­ti­ver­si­o­na. Kort­ti täy­tyy ha­kea asi­a­kas­pal­ve­lu­pis­tees­tä, jon­ka jäl­keen sitä voi it­se la­da­ta seu­tup­lus.fi -si­vus­ton la­taus­pal­ve­lun kaut­ta. Kor­tin la­taus on­nis­tuu myös asi­a­kas­pal­ve­lu­pis­teis­sä, joi­ta on muun mu­as­sa My­nä­mä­en ja Mas­kun kir­jas­tois­sa.