JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
31.1.2024 13.40

Kaupan alalla laajaa lakkoa

Pal­ve­lu­a­lo­jen am­mat­ti­liit­to PAM on päät­tä­nyt la­kois­ta hel­mi­kuun alus­sa.

La­kos­sa tors­tai­na on Suo­men suu­rim­pia kaup­pa­ket­ju­ja, ho­tel­le­ja ja ra­vin­to­loi­ta, lii­ken­ne­a­se­mia sekä kiin­teis­tö- ja sii­vous­pal­ve­lu­a­lan yri­tyk­siä ym­pä­ri Suo­mea.

PAM on ju­lis­ta­nut laa­jan la­kon koko tors­tai­päi­väk­si. La­kon pii­ris­sä ovat kaik­ki työn­te­ki­jät, jot­ka työs­ken­te­le­vät lak­ko­koh­teis­sa PAM:n työ­eh­to­so­pi­mus­ten alai­sis­sa töis­sä.

La­kon pii­ris­sä ovat kau­pan alal­ta S-ryh­män myy­mä­lät ja lii­ken­ne­a­se­mat, osuus­kaup­po­jen pank­ki- ja par­tu­ri-kam­paa­moi­den pal­ve­lut, K-Ci­ty­mar­ke­tit ja K-Ci­ty­mar­ket-kaup­pi­aat, K-Su­per­mar­ke­tit ja K-mar­ke­tit, Lidl-myy­mä­lät ja Tok­man­nin myy­mä­lät.

Näköislehdet

Kysely