JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Masku
5.4.2023 13.40

Kalliokoski johtamaan Ely-keskuksen elinkei­no­a­sioita

Mas­ku­lai­nen Ok­ku Kal­li­o­kos­ki on ni­mi­tet­ty Var­si­nais-Suo­men Ely-kes­kuk­sen Elin­kei­not, työ­voi­ma ja osaa­mi­nen -vas­tuu­a­lu­een joh­ta­jak­si.

Työ­mi­nis­te­ri Tuu­la Haa­tai­nen ni­mit­ti Kal­li­o­kos­ken vir­kaan ajal­le 1.4.2023–31.3.2028.

Ok­ku Kal­li­o­kos­ki on toi­mi­nut Ely-kes­kuk­ses­sa Ka­la­ta­lous­pal­ve­lut -yk­si­kön pääl­lik­kö­nä vuo­des­ta 2020 al­ka­en. Vii­mei­set puo­li vuot­ta hän on toi­mi­nut Elin­kei­not-vas­tuu­a­lu­een vä­li­ai­kai­se­na joh­ta­ja­na.

Ai­em­min hän on työs­ken­nel­lyt eri­tyi­sa­si­an­tun­ti­ja­na maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­ri­ös­sä, la­ki­mie­he­nä Var­si­nais-Suo­men ELY-kes­kuk­ses­sa sekä pääl­lik­kö­teh­tä­väs­sä yk­si­tyi­sel­lä sek­to­ril­la.

Kou­lu­tuk­sel­taan hän on oi­keus­tie­teen mais­te­ri ja kaup­pa­tie­tei­den mais­te­ri.

E-vas­tuu­a­lu­een teh­tä­vä­a­laan kuu­luu muun mu­as­sa yrit­tä­jyy­den ja elin­kei­no­toi­min­nan, in­no­vaa­ti­oi­den ja kan­sain­vä­li­sen lii­ke­toi­min­nan, maa­han­muu­ton ja ko­tou­tu­mi­sen, työ­mark­ki­noi­den toi­mi­vuu­den, osaa­van työ­voi­man saa­ta­vuu­den, osaa­mi­sen ja kult­tuu­rin sekä maa­seu­dun ke­hit­tä­mi­sen ja ka­la­ta­lou­den edis­tä­mi­sen teh­tä­viä.

Näköislehdet

Kysely