JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Uusikaupunki
20.12.2023 10.35

Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi 572 joulukorttia Ugissa

Luo­van vä­lit­tä­mi­sen yh­tei­sö Sis­kot ja Si­mot jär­jes­ti yh­teis­työ­kump­pa­nei­neen val­ta­kun­nal­li­sen Jou­lu­pos­tia ikäih­mi­sil­le -kam­pan­jan 13.11.–4.12. yh­tä ai­kaa 137 paik­ka­kun­nal­la.

Kam­pan­jas­sa ke­rät­tiin jou­lu­kort­te­ja ko­ti­hoi­don ja asu­mis­pal­ve­lu­jen ikään­ty­neil­le asi­ak­kail­le.

Uu­des­sa­kau­pun­gis­sa ke­rä­tyt kor­tit on ja­et­tu Ka­lan­nin pal­ve­lu­kes­kuk­sen, Sor­vak­ko-ko­din ja Me­ri­lil­ja­ko­din asuk­kail­le sekä Var­han ko­ti­hoi­don ja Ar­vi­oin­ti- ja kun­tou­tu­so­sas­to Kuu­na­rin asi­ak­kail­le.

Jou­lu­pos­tia ikäih­mi­sil­le -kam­pan­ja ke­rä­si tänä vuon­na kaik­ki­aan 90 000 jou­lu­kort­tia ikään­ty­neil­le.

– Lä­he­tet­ty­jen jou­lu­kort­tien mää­rä on vai­kut­ta­va. Se ker­too sii­tä, et­tä ih­mi­set ha­lu­a­vat ilah­dut­taa tun­te­mat­to­mia, ko­kea yh­tei­söl­li­syyt­tä ja le­vit­tää jou­lui­loa ym­pä­ril­leen, Sis­ko­jen ja Si­mo­jen toi­min­nan­joh­ta­ja Ee­ro Väi­sä­nen sa­noo.

Jou­lu­kort­te­ja teh­tiin kan­sa­lai­so­pis­tois­sa, kir­jas­tois­sa, kou­luis­sa, päi­vä­ko­deis­sa, työ­pai­koil­la, har­ras­tuk­sis­sa ja ko­deis­sa. Kort­ti­ke­räyk­seen osal­lis­tui­vat kai­ke­ni­käi­set, ja mo­nel­le per­heel­le tai yh­tei­söl­le osal­lis­tu­mi­ses­ta on tul­lut jo odo­tet­tu pe­rin­ne.

Jou­lu­pos­tia ikäih­mi­sil­le -kam­pan­jan yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta oli­vat 137 paik­ka­kun­nan li­säk­si Kun­ta­liit­to, Kan­sa­lai­so­pis­to­jen liit­to ja Kan­sa­lai­sa­ree­na.

Näköislehdet

Kysely