JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Naantali
14.10.2022 11.45

Influ­ens­sa­ro­ko­tusten ajanvaraus alkaa Naantalissa

Inf­lu­ens­sa­ro­ko­tus­ten ajan­va­raus al­kaa 17.10. Naan­ta­lis­sa.

Ris­ki­ryh­mien kau­si-inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­set al­ka­vat Naan­ta­lis­sa 31.10. Ro­ko­tuk­sia an­ne­taan ajan­va­rauk­sel­la ter­veys­kes­kuk­sen uu­des­sa toi­mi­pis­tees­sä Sote Krei­vin­nii­tys­sä Krei­vin­nii­tyn päi­vä­ko­din en­ti­sis­sä ti­lois­sa sekä il­man ajan­va­raus­ta ter­veys­kes­kuk­ses­sa.

Ro­ko­tuk­sia an­ne­taan myös saa­ris­ton ter­vey­sa­se­mil­la, Ry­mät­ty­läs­sä, Me­ri­mas­kus­sa ja Vel­ku­al­la.

Sa­mal­la inf­lu­ens­sa­ro­ko­tus­käyn­nil­lä voi­daan an­taa myös ko­ro­nan te­hos­te­ro­ko­te, joi­ta an­ne­taan kai­kil­le 65 vuot­ta täyt­tä­neil­le, 18 vuot­ta täyt­tä­neil­le lää­ke­tie­teel­li­siin ris­ki­ryh­miin kuu­lu­vil­le sekä voi­mak­kaas­ti im­muu­ni­puut­tei­sil­le 12 vuot­ta täyt­tä­neil­le, kun edel­li­ses­tä ro­ko­tuk­ses­ta tai tau­din sai­ras­ta­mi­ses­ta on ku­lu­nut vä­hin­tään kol­me kuu­kaut­ta.

Ajan­va­raus ro­ko­tuk­siin al­kaa maa­nan­tai­na 17.10. klo 8.30. en­si­si­jai­ses­ti ter­veys­kes­kuk­sen säh­köi­sen ajan­va­raus­pal­ve­lun kaut­ta: www.naan­ta­li.fi/sah­koi­ne­na­si­oin­ti.

Ai­ka va­ra­taan inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­seen, ko­ro­na­ro­kot­teen saa sa­mal­la va­rauk­sel­la.

Ro­ko­tu­sa­jan voi va­ra­ta myös pu­he­li­mit­se ar­ki­sin 17.10.–20.10. ja 24.10.–11.11. klo 8.30–14.30 nu­me­ros­ta 040 4846 533.

Inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­sia an­ne­taan myös il­man ajan­va­raus­ta. Ry­mät­ty­län ja Me­ri­mas­kun ter­vey­sa­se­mil­la jär­jes­te­tään myös omat ro­ko­tus­päi­vät, joi­hin voi saa­pua il­man ajan­va­raus­ta. Ne löy­ty­vät kau­pun­gin verk­ko­si­vuil­ta.

Lap­sil­le jär­jes­te­tään inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­sia il­man ajan­va­raus­ta 10.11. ja 17.11. klo 15–18 Naan­ta­lin neu­vo­las­sa. Ajan voi myös va­ra­ta neu­vo­lan ter­vey­den­hoi­ta­jal­ta. Äi­tiys­neu­vo­lan asi­ak­kai­den ro­ko­tuk­set an­taa neu­vo­lan ter­vey­den­hoi­ta­ja tar­kas­tuk­sen yh­tey­des­sä mar­ras-jou­lu­kuun ai­ka­na.

Kou­lu­lais­ten ja opis­ke­li­joi­den inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­sis­ta huo­leh­tii kou­lu- ja opis­ke­li­ja­ter­vey­den­huol­to ja ai­ka va­ra­taan omal­ta kou­lun ter­vey­den­hoi­ta­jal­ta.

Ko­ti­hoi­to, pal­ve­lu­ta­lot ja ter­veys­kes­ku­so­sas­to huo­leh­ti­vat asi­ak­kai­den­sa ro­ko­tuk­sis­ta.

Jos ei ole oi­keu­tet­tu il­mai­seen ro­ko­tuk­seen, voi ro­kot­teen os­taa ap­tee­kis­ta re­sep­til­lä.

Fak­ta

Inf­lu­ens­sa­ro­kot­teen saa­vat mak­sut­ta:

ras­kaa­na ole­vat nai­set

kaik­ki 65 vuot­ta täyt­tä­neet

al­le 7-vuo­ti­aat lap­set

sai­rau­den tai hoi­don vuok­si ris­ki­ryh­miin kuu­lu­vat

so­si­aa­li- ja ter­vey­den­huol­lon sekä lää­ke­huol­lon hen­ki­lös­tö si­ten, et­tä etu­si­jal­la ovat ne työn­te­ki­jät, jot­ka koh­taa­vat ja hoi­ta­vat inf­lu­ens­saa sai­ras­ta­via tai jot­ka hoi­ta­vat jat­ku­vas­ti va­ka­val­le inf­lu­ens­sal­le eri­tyi­sen alt­tii­ta hen­ki­löi­tä

va­rus­mies­pal­ve­luk­sen­sa aloit­ta­vat mie­het ja va­paa­eh­toi­sen ase­pal­ve­luk­sen aloit­ta­vat nai­set

va­ka­val­le inf­lu­ens­sal­le eri­tyi­sen alt­tii­den lä­hi­pii­ri, li­sä­tie­toa thl.fi.

Näköislehdet

Kysely