JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
23.4.2021 14.35

Haastepyöräily alkaa vappuna

Pe­rin­tei­nen haas­te­pyö­räi­ly­kam­pan­ja start­taa vap­pu­na Lou­nais-Suo­mes­sa 33 kun­nan alu­eel­la.

– Tämä ai­ka on li­sän­nyt esi­mer­kik­si etä­työs­ken­te­lyä, jol­loin nor­maa­li päi­vit­täi­nen liik­ku­mi­nen on jää­nyt pois. Pyö­räi­ly on­kin hyvä ma­ta­lan­kyn­nyk­sen lii­kun­ta­muo­to kor­vaa­maan sen. Pyö­räi­ly ke­hit­tää niin fyy­sis­tä hy­vin­voin­tia ja sa­mal­la ul­koi­lu aut­taa myös hen­ki­seen hy­vin­voin­tiin, Lii­kU:n ter­veys­lii­kun­nan ke­hit­tä­jä Juha Kos­ke­lo sa­noo.

Kam­pan­jan il­mai­nen mo­bii­li­so­vel­lus ke­rää ja tal­len­taa hen­ki­lön omat pyö­räi­lyt ja lä­het­tää mer­ka­tut ki­lo­met­rit suo­raan haas­te­pyö­räi­ly­si­vun kun­ta­ran­kin­giin, jos­ta nä­kee pyö­räi­ly­mää­rät kun­nit­tain re­aa­li­a­jas­sa. Kun­ta­ki­sas­sa on nyt kol­me sar­jaa: al­le 5000 asuk­kaan sekä al­le ja yli 10 000 asuk­kaan sar­jat.

Haas­te­pyö­räi­ly­kam­pan­ja jär­jes­te­tään yh­teis­työs­sä Lii­kU:n ja kam­pan­jaan osal­lis­tu­vien kun­tien lii­kun­ta­toi­mien kans­sa 1.5.–27.6. Jois­sa­kin kun­nis­sa kam­pan­ja jat­kuu elo­kuun lop­puun as­ti.

Tar­kem­mat kam­pan­jan tie­dot ja mo­bii­li­kir­jau­soh­jeet löy­ty­vät osoit­tees­ta www.lii­ku.fi/haas­te­py­o­rai­ly.

Yk­si mu­ka­na ole­vis­ta kun­nis­ta on Nou­si­ai­nen, jos­sa pe­rin­tei­set pu­nai­set kir­jaus­pos­ti­laa­ti­kot si­jait­se­vat Pai­ju­lan kou­lun pyö­räi­ly­ka­tok­ses­sa, kun­nan­vi­ras­ton py­sä­köin­ti­pai­kal­la, Kol­jo­lan ken­tän py­sä­köin­ti­pai­kal­la ja Valp­pe­rin VPK:n il­moi­tus­tau­lul­la.

Näköislehdet

Kysely