JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
17.3.2024 10.00

Avustuksia liikunnallisen elämäntavan lisäämiseen Maskuun, Mynämäkeen ja Vehmaalle

Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to on myön­tä­nyt avus­tuk­sia lii­kun­nal­li­sen elä­män­ta­van hank­kei­siin. Va­kan alu­eel­la avus­tus­ta saa­vat Mas­ku, My­nä­mä­ki ja Veh­maa.

Mas­kun kun­nal­le myön­net­tiin 41 100 eu­roa yh­tei­sö­lii­kun­nan ja lii­kun­ta­neu­von­nan ke­hit­tä­mi­seen. Ku­per­keik­ko­ja ja ky­lä­lii­kun­taa -hank­kees­sa on kyse muun mu­as­sa per­he- ja yh­tei­sö­lii­kun­nan sekä var­hais­kas­va­tuk­sen lii­kun­nal­li­suu­den li­sää­mi­ses­tä ja ikäih­mis­ten ta­voit­ta­mi­ses­ta ai­em­paa pa­rem­min lii­kun­ta­pal­ve­lui­den käyt­tä­jik­si koko Mas­kun alu­eel­la.

My­nä­mä­en kun­nal­le myön­net­tiin 28 000 eu­roa Vir­keyt­tä ar­keen -hank­kee­seen. Sen ta­voit­tee­na on edis­tää laa­ja-alai­ses­ti kun­nan alu­eel­la asu­vien ikäih­mis­ten hy­vin­voin­tia li­sää­mäl­lä osal­li­suut­ta, lii­kun­taa ja fyy­sis­tä ak­tii­vi­suut­ta. Hank­keen myö­tä mah­dol­lis­te­taan ikäih­mi­sil­le eri­lai­sia ar­kea pi­ris­tä­viä ja toi­min­ta­ky­kyä tu­ke­via pal­ve­lui­ta ja en­nal­ta­eh­käis­tään fyy­si­sen toi­min­ta­ky­vyn ale­ne­mis­ta.

Veh­maan kun­nal­le myön­net­tiin 11 100 eu­roa lii­kun­ta­neu­von­ta­toi­min­nan käyn­nis­tä­mi­seen. Ta­voit­tee­na on luo­da pro­ses­sit eri ikäis­ten kun­ta­lais­ten oh­jaa­mi­sek­si lii­kun­ta­neu­von­nan pii­riin sekä pe­rus­taa eri­lai­sia ma­ta­lan­kyn­nyk­sen lii­kun­ta­ryh­miä, jois­sa mah­dol­lis­te­taan ver­tais­tu­ki, tasa-ar­voi­nen osal­lis­tu­mi­nen lii­kun­ta­neu­von­taan sekä oman liik­ku­mi­sen tar­kas­te­lu, suun­nit­te­lu ja to­teu­tus.

Kaik­ki­aan Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to myön­si avus­tus­ta 363 700 eu­roa 17 ha­ki­jal­le.

Näköislehdet

Kysely