JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Masku
10.8.2022 12.16

Askaisten vuokratalot perus­kor­jaukseen

Vesa Pent­ti­lä

Mas­kun tek­ni­nen lau­ta­kun­ta ot­taa huo­mi­oon As­kais­ten vuok­ra­ta­lo­jen pe­rus­kor­jauk­sen tu­le­vien vuo­sien in­ves­toin­ti­mää­rä­ra­hois­sa. Kiin­teis­tön sa­de­ve­si­jär­jes­tel­män kun­nos­sa­pi­to­työt hoi­de­taan jo ai­em­min.

Ra­ken­nus­ten sa­de­ve­sien hal­lin­nas­sa on on­gel­mia. Maan­pin­ta on nous­sut ylös ja li­säk­si sa­de­ve­det joh­de­taan sok­ke­lin juu­reen. Ra­ken­nus­ten sa­la­o­jis­ta ei ole saa­tu var­muut­ta, kos­ka tar­kas­tus­kai­vo­ja ei ole ha­vait­tu.

Li­säk­si vuok­ra­ta­lois­sa on uu­sit­ta­va muun mu­as­sa jul­ki­si­vun lau­doi­tus­ta ja räys­täs­lau­to­ja.

Ra­ken­nus­ten si­säil­mas­sa on merk­ke­jä mik­ro­bi­vau­ri­ois­ta. Il­ma­vuo­to­jen ja mik­ro­bi­vau­ri­oi­tu­nei­den osien kor­jaa­mi­nen edel­lyt­tää kat­ta­vaa kor­jaus­ta Toi­ses­sa vuok­ra­ta­los­sa on ha­vait­tu myös sok­ke­lin hal­kei­lua.

Näköislehdet

Kysely