JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
Mynämäki
3.11.2022 14.55

Aarlahden alueen suunnittelu talvella

Sari Hon­ka­sa­lo

My­nä­mä­es­sä on tek­ni­sen lau­ta­kun­nan pää­tök­sen mu­kaan tar­koi­tus suun­ni­tel­la Mie­toi­sis­sa My­nä­lah­den ran­nal­la si­jait­se­van Aar­lah­den ran­nan käyt­töä en­si tal­ven ai­ka­na.

Ran­nan kor­jaus­töi­den vii­py­mi­nen on he­rät­tä­nyt kun­ta­lais­ten kes­kuu­des­sa pal­jon kes­kus­te­lua, ja lo­ka­kuus­sa pe­rus­suo­ma­lais­ten val­tuus­to­ryh­mä teki aloit­teen kor­jaus­toi­men­pi­tei­den aloit­ta­mi­ses­ta vii­py­mät­tä nyt kun ei ole lin­tu­jen pe­sin­tä­ai­ka.

Tek­ni­nen lau­ta­kun­ta kä­sit­te­li aloi­tet­ta lo­ka­kuun ko­kouk­ses­saan ja vas­taa sii­hen, et­tä en­si vuo­den bud­jet­tiin on esi­tet­ty 25 000 eu­ron in­ves­toin­ti­mää­rä­ra­ha, jol­la on tar­koi­tus suun­ni­tel­la alu­een käyt­töä ja teh­dä pa­ran­nuk­sia.

Ui­ma­ran­nan poh­ja on sa­vi­nen ja ma­ta­la. Lau­ta­kun­ta to­te­aa vas­tauk­ses­saan, et­tä ruop­paus pa­ran­tai­si ti­lan­teen vain het­kek­si ja oli­si teh­tä­vä uu­del­leen no­pe­al­la ai­ka­tau­lul­la, ja kus­tan­nuk­set nou­si­si­vat kor­keik­si.

Lau­ta­kun­ta to­te­aa myös, et­tä ran­nal­le ei voi tur­val­li­suus­syis­tä lait­taa lai­tu­ria, kos­ka ve­teen hyp­pää­mi­nen ai­heut­taa louk­kaan­tu­mis­ris­kin ran­nan ma­ta­luu­den vuok­si.

Näköislehdet

Kysely