JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Hiltu Sallisen vihreäsävyisessä kollaasissa vaikuttaa Kiina, mutta Olli Sallisen Olli ja Saana -tuotemerkin töissä vahvasti Japani.

Hiltu Sallisen vihreäsävyisessä kollaasissa vaikuttaa Kiina, mutta Olli Sallisen Olli ja Saana -tuotemerkin töissä vahvasti Japani.

Saara Huovinen

Kulttuuri
Uusikaupunki
6.10.2021 15.47

Olli Sallinen peri äidiltään uteliaan mielen

Äi­ti Hil­tu Sal­li­nen ja hä­nen kuo­puk­sen­sa Ol­li Sal­li­nen ri­pus­ti­vat yh­tei­sen näyt­te­lyn Gal­le­ria Ho­ri­sont­tiin Uu­teen­kau­pun­kiin. Esil­lä on ku­va­tai­tei­li­ja Hil­tu Sal­li­sen kol­laa­si­töi­tä ja Saa­na ja Ol­li -muo­toi­li­ja­pa­rin teks­tii­le­jä. Täs­sä näyt­te­lys­sä esi­nei­tä saa hi­pe­löi­dä, tai mik­sei jopa heit­täy­tyä sän­gyl­le loi­koi­le­maan kuo­sien ja luon­non­ma­te­ri­aa­lien sy­lei­lyyn. Ol­li Sal­li­nen ko­ros­taa, et­tä Saa­na ja Ol­li -tuot­teet ovat käyt­töön teh­ty­jä.

Tämä artikkeli on sinulle tilaajamme

Pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään

Unohtuiko salasana?