JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Marinoidut ahvenfileet

Marinoidut ahvenfileet

Kulttuuri
21.11.2020 8.20

Marinoidut ahvenen fileet

So­pi­va mää­rä pien­ten ah­ve­nien fi­lei­tä. Si­lak­ka­fi­leet­kin käy.

Tee lie­mi 1: 1 l vet­tä, 1 1/2 dl etik­kaa, 3 rkl me­ri­suo­laa. Kei­tä ja jääh­dy­tä. Li­sää ka­lat ja an­na ve­täy­tyä muu­ta­ma tun­ti.

Kei­tä lie­mi 2: 1 l vet­tä, 5 dl so­ke­ria ja 3 dl etik­kaa. An­na jääh­tyä. Li­sää jouk­koon sil­put­tua pur­joa, hiu­kan mus­ta­pip­pu­ria ja til­lin pa­lo­ja. Li­sää en­sim­mäi­ses­tä lie­mes­tä pois ote­tut ka­lat. An­na ve­täy­tyä yön yli. Toi­mii ruis­lei­vän pääl­lä mut­ta myös eri­no­mai­ses­ti pää­ruo­ka­na kei­tet­ty­jen pe­ru­noi­den ja voi­no­ka­reen kera.

Pent­ti-Os­ka­ri Kan­gas