JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Jere Vilkkinen ja Elina Ukkonen esiintyvät kahvikonsertissa.

Jere Vilkkinen ja Elina Ukkonen esiintyvät kahvikonsertissa.

Kulttuuri
Masku
4.6.2023 11.35

Kesäinen kahvikonsertti Lemussa

Nyy­näis­ten Win­til­lä Le­mus­sa (Nyy­näis­ten­tie 4) jär­jes­te­tään 14.6. kel­lo 18 ke­säi­nen kah­vi­kon­sert­ti yh­teis­vas­tuun hy­väk­si.

Kon­ser­tis­sa esiin­ty­vät nou­si­ais­lai­set muu­si­kot Jere Vilk­ki­nen (lau­lu, ki­ta­ra) ja Eli­na Uk­ko­nen (pi­a­no, har­mo­nik­ka).

Pit­kän syys- ja tal­vi­kau­den jäl­keen kesä tuo taas mu­ka­naan va­loa ja iloa, ja sen mu­kai­sia ovat kon­ser­tis­sa kuul­ta­vat lau­lut­kin. Oh­jel­mis­to on koot­tu tun­nel­mas­ta toi­seen - tyyp­pi­ses­ti, jo­kai­sel­le kuu­li­jal­le oli­si jo­tain.

LVI-alal­la työs­ken­te­le­vä Jere ja mu­siik­ki­pe­da­go­gi Eli­na, ovat jo pit­kään teh­neet yh­teis­työ­tä. Hei­dän oh­jel­mis­ton­sa on mo­ni­puo­li­nen ja koos­tuu ai­na tans­si­mu­sii­kis­ta hen­gel­li­siin lau­lui­hin.

Kon­ser­tis­sa on mah­dol­lis­ta kuul­la muun mu­as­sa Kas­su Ha­lo­sen ja Vexi Sal­men Maa­il­ma on kau­nis ja Ei­no Lei­non ru­noon sä­vel­let­ty Noc­tur­ne.

Kon­ser­tin jär­jes­tää Mas­kun seu­ra­kun­ta. Kon­sert­tiin on va­paa pää­sy, kä­si­oh­jel­ma on mak­sul­li­nen. Vä­li­a­jal­la myy­tä­vä­nä kah­via ja pien­tä pur­ta­vaa.

Näköislehdet


Kesälehti

Kysely