JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset
13.11.2020 10.36

Varsin Hyvä mukana Akselin alueen pyöräi­ly­hank­keessa

Le­a­der Var­sin Hy­vän hal­li­tus on puol­ta­nut Ak­se­lin alu­een kun­tien pyö­rä­mat­kai­lun ke­hit­tä­mis­han­ket­ta. Ky­sees­sä on Le­a­der- ja kun­ta­ra­hoi­tuk­sel­la jär­jes­tet­tä­vä pyö­rä­mat­kai­lun yleis­hyö­dyl­li­nen ke­hit­tä­mis­han­ke, jos­sa mu­ka­na ovat Mas­kun kun­ta, My­nä­mä­en kun­ta ja Nou­si­ais­ten kun­ta. Han­ke on alu­eit­ten vä­li­nen han­ke Le­a­der Ra­va­kan kans­sa.

Hank­keen mah­dol­li­sia yh­teis­työ­ta­ho­ja ovat esi­mer­kik­si yrit­tä­jät, ky­läyh­dis­tyk­set, 4H-jär­jes­tön pai­kal­li­syh­dis­tyk­set, MTK pai­kal­li­syh­dis­tyk­set sekä lii­kun­ta- ja ur­hei­lu­seu­rat. Hank­keen tar­koi­tuk­se­na on vas­ta­ta pyö­rä-, luon­to- ja lä­hi­mat­kai­lun suo­si­on kas­vuun ja pa­ran­taa kun­ta­lais­ten vir­kis­tys­mah­dol­li­suuk­sia.

Työs­sä tuo­daan sa­mal­la esiin kun­tien näh­tä­vyyk­siä ja pal­ve­lu­ja.

Hank­keen ta­voit­tee­na on luo­da seik­kai­lu­ja ja elä­myk­siä tar­jo­a­via tee­mal­li­sia pyö­rä­mat­kai­lu­reit­te­jä, jois­ta on reit­ti­suun­ni­tel­mat ja -se­los­tuk­set ver­kos­sa. Reit­ti­suun­ni­tel­mien mu­kai­nen opas­tus to­teu­te­taan eril­li­se­nä hank­kee­na.

Han­ke tu­kee pai­kal­lis­ta elin­kei­no­e­lä­mää, eri­tyi­ses­ti kah­vi­la-, ra­vin­to­la- ja ma­joi­tus­pal­ve­lu­ja.

Var­sin Hy­vän mak­suo­suus hank­kees­ta on 29 423 eu­roa.

Näköislehdet

Kysely